Galatasaray Manchester United hazırlık maçı kaç kaç bitti!Özet

Galatasaray  Manchester United hazırlık maçı kaç kaç bitti!Özet
Galatasaray 2-5 Manchester United hazırlık mücadelesinin özeti önemli anları!Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsveç'te Manchester United ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 5-2'lik yenilgiyle ayrıldı.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsveç'te Manchester United ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 5-2'lik yenilgiyle ayrıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Danimarka'da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında İngiliz devi Manchester United ile İsveç'te karşılaştı.

Maça hızlı başlayan Manchester United, henüz 4. dakikada sağ kanattan Valencia'nın ortasında Ibrahimovic'in röveşata golüyle 1-0 öne geçti. Manchester United formasıyla ilk maçına çıkan Ibra, ilk golünü de Galatasaray'a atmış oldu.

ASLAN, DEVREYİ ÖNDE KAPATTI

1-0 yenik duruma düştükten sonra toparlanan Galatasaray, 22. dakikada duran topta Sinan Gümüş'ün kafa vuruşuyla beraberliği yakaladı. İlk yarının sonuna doğru baskıyı artıran sarı-kırmızılılar, 40. dakikada Bruma'nın şık golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı ve devreyi bu skorla önde kapattı.



MANCHESTER UNITED İKİNCİ YARIDA AÇILDI

İkinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyan İngiliz devi, 54. dakikada yine Valencia'nın asistinde bu kez Rooney ile skor tabelasını değiştirdi. Bu golün ardından üst üste goller bulan ManU, 58. dakikada Rooney'nin penaltı golüyle 3-2 öne geçti. 62. dakikada Fellaini ile dördüncü golü bulan Kırmızı Şeytanlar iyice rahatladı.

74. dakikada sahneye çıkan İspanyol yıldız Juan Mata ise günün sonucunu belirledi ve Manchester United, 2-1 geriye düştüğü maçta Galatasaray'ı 5-2 mağlup etti.