Galatasaray Maçı ne zaman ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray Maçı ne zaman ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Nef Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Villarreal maçı D-Smart 77. Kanal Spor Smart'ta yayınlanacak. Maçın canlı skoru yarın akşam saat 20:00'de başlayacak ve yayınlanacak.

Nef Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Villarreal maçı D-Smart 77. Kanal Spor Smart'ta yayınlanacak. Maçın canlı skoru yarın akşam saat 20:00'de başlayacak ve yayınlanacak.

Bu maçta Aslan'ın teknik direktörü Okanbrook, ligde  forma şansı bulamayan oyuncunun son durumunu görme fırsatı yakalayacak. Özellikle genç oyuncuların performansı Antalya kampı için personel seçiminde olumlu rol oynayacaktır. Milli takıma oyuncu almayan Okan Bey, altyapıyı güçlendirerek akademi kadrosunu geliştirmeye çalıştı. Berkan Kutlu, Rayo Vallecano ile oynadığı hazırlık maçında taraftarlar tarafından yuhalandıktan sonra zor günler geçiriyor. Okan, genç futbolcuyu son 16 turunda Villarreal karşısında oynayarak öğrencilerine destek olmaya hazırlanıyor. Taraftarların tepkisi üzerine Belkan, sosyal medya hesabından Galatasaray formasıyla çocukluğuna ait bir fotoğraf paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.

Galatasaray Antalya Yolcuları

Bugün İstanbul'da Villarreal ile sezon öncesi son maçına çıkacak olan Galatasaray, Perşembe günü Antalya'ya giderek Belek kampına girecek. Sarı kırmızılı ekipler burada 2 hazırlık maçı da  oynayacak. 10 Aralık'ta Adana Demir Spor ile karşılaşacak olan Simbang, 16 Aralık'ta Fransa temsilcisi Toulouse ile karşılaşacak. Bu maçla birlikte Galatasaray'ın Antalya'daki kampı da sona eriyor ve takımlar 17 Aralık'ta İstanbul'da karşılaşacak. Tedavisinin ilk aşaması için Arjantin'e giden Icardi ile Rashica'nın durumunun  ciddi olması teknik ekibi tedirgin ediyor. Sol dizinde ödem bulunan Kosovalı oyuncunun Antalya'daki ana kampa ulaşmak için mücadele ettiği bildirildi. Icardi ve Rashica dışında Midtsjö'nün hastalığı, Oliveira'nın tedavisi, Ross ve Emre Taşdemir'in sakatlıkları devam ediyor. Beşiktaş, Antalya kampında ilk görevini tamamlayarak, Dünya Kupası kapsamındaki lig tatilinde hazırlıklarına devam etti. Fiziksel ve taktiksel çalışma şeklinde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Şenol Güneş rehberliğinde ortalama 1h30 sürdü.

Murat Kocatürk

Hakem: İsmail Yıldırım, Yapıt Türkoğlu

Kalkınma Politikası SPOR: Berkan Eryüz, Abdullah Çam, İbrahim Emet, Yusuf Eken, Furkan Gök, Ian Iereschenko, Alperay Demirciler (L) (Caner Peksen, Ahmet Samet, Filip Michal, Hamdi Erkan, Onur

TOKAT BELEDİYESİ PLEVNE: Ahmet Can, Atakan Topal, Kaan Bülbül, Mutafa Cervatoğlu, Berkay Yavuz, Mehmet Rifat, Muhammed Furkan (gauche) (Sadık Efe, Ali İhsan, Hasan Balçıoğlu, Avcıoğlu, Avcıoğlu, Avcıoğlu, Eren Kayalı