Galatasaray futbol takımı transfer kararı aldı

Galatasaray futbol takımı transfer kararı aldı

Sevilla başta olmak üzere İtalyan ve İspanyol kulüplerinin yakından takip ettiği Danimarkalı savunmacının ayrılma ihtimali, ligde attığı goller düşünüldüğünde riskli görülüyor. Bu nedenle kulüp, transfer döneminde gelecek tekliflerine kapılarını kapattı.

Haziran ayında yas tutulacak

Danimarkalı oyuncunun transferinin defans oyuncusu için ciddi kan kaybına yol açacağını kabul eden Galatasaray futbol takımı Nelson ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Lig golleri ve Nelson'ın takımdaki önemi de Dane'e aktarıldı.

Nelson'a transferi için gereken hassasiyeti adet dönemim sona erdiğinde göstermeye başlayacağını söyle. Sözleşmesinde 25 milyon avroluk serbest kalma bedeli bulunan Danimarkalı stoper, vize sürem sonunda serbest kalacak.

300.000 Euro eklendi

Başarılı defans oyuncusu, "Şu anda transferler için çok çaba sarf etmiyorum. Galatasaray ile şampiyonluklar kazanmak istiyorum ve buna odaklanıyorum" diyor. Şimdilik şampiyonluğa odaklanacak ve transfer konularını bir kenara bırakacak. Üstelik dönemin başında Sevilla'nın 18 milyon avroluk teklifini kabul etmeyen Galatasaray, Nelson'ı memnun etmek için bu yıl  300 bin avroluk bir teklif daha ekledi. (Ücretsiz)

Beşiktaş'ın Jamaika asıllı İngiliz forvet oyuncusu Nathan Redmond, transferin son gününde Southampton'dan bedelsiz olarak geldi. 28 yaşındaki oyuncuyu kariyerinde ilk kez İngiltere dışında Camp Antalya'da yakaladık. Sabah'a kendisinden ve siyah beyaz yıllarından bahseder, bilinmeyenlerini paylaşır. Beşiktaş'ta 9 resmi maça çıkan, 1 gol 2 asistlik performans sergileyen Redmond'ın her puanının gençlere umut olduğunu öğrendik. İşte röportajdan öne çıkanlar:

"İnsanların hayatını değiştiren olaylardan biri"

Salgın sırasında Oynama Hakkı hayır kurumuyla Gana'ya seyahat ettim. Engelli çocuklara eğitim ve spor olanakları sağlayan bir kuruluştur. Aylık bağış yapıyorum. Ayrıca, her hedefe katkıda bulunmak ve yardımcı olmak için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Böylece 13  gencin bir yıllık okul ücretini ödemiş oldum. Eşim ve annem de katkıda bulundu.

Tek yaptığım maddi olarak yardım etmek ama birileri oraya gidip zamanını ve emeğini ortaya koyacak. O zamanlar orada nasıl bir hayat olduğunu görmek istiyordum. Bir insanın hayatını değiştiren şeylerden biri.