Galatasaray Dünya Kupası Tatilinde Antalya'da Hazırlıklarına Devam Etti

Galatasaray Dünya Kupası Tatilinde Antalya'da Hazırlıklarına Devam Etti

ve kenarda kendi başının çaresine bakma mücadelesini sürdürdü. Aslan'ın hocası Okan Buruk, son günlerde yapılan harcamalarla ilgili olarak, "Bizim için mühendislik de önemliydi. Transferi hazırlıyoruz. Sıralama yapıyoruz. Tüm pozisyonları ilgilendirebilir. Her göreve hazırlanıyoruz" dedi.

Yusuf Demir'i 'müdahale' olarak görüyor

Görev süresinin başında 6 milyon euro harcayan ve ligde sadece 40 dakika şansı olan Yusuf Demir,  kiralık bırakmak gündemde. 19 yaşındaki yeteneğin kaderini ancak Antalya kampı değiştirebilecek gibi görünüyor. Genç kanat oyuncusu, Adana Demirspor ile oynadığı son hazırlık maçında attığı 2 harika golle Okan'ın tam skorunu almayı başardı. Buruk, Yusuf'u bu sefer bir "atılım" olarak değerlendirerek ve ona daha fazla zaman vermeyi planlayarak kesinlikle takımda kalmasını istiyor.

Patlayıcı efektler yaratmanın bir diğer adı da 19 yaşındaki  orta saha oyuncusu Baran Aksaka. Genç futbolcunun oyun kurucu rolünden çok memnun olan ve yaptığı basın toplantısında kendisini öven Brooke, özellikle Oliveira yerine Baran'ı düzenli olarak değerlendirmeye karar verdi.

Formunu geri kazandıktan kısa bir süre sonra, Icardi takımı taşımaya devam ettiği ve  Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetlerinde etkili olduğu için kulüp onu kovmak zorunda kaldı, ancak kulübün çabaları henüz belirlenmedi.

Paris Saint-Germain'in Arjantinli yıldız için beklentisi 30 milyon euro. Sadece Galatasaraylı forvet pes etmedi, 29 yaşındaki oyuncuyla yeniden görüşerek anlaşmaya vardı. Icardi ile görüştükten sonra Paris Saint-Germain ile yeniden temasa geçen Simbang, oyuncuyu yeniden kiralamayı umuyor.

Benzer bir süreç Rashica ile yaşandı. Norwich kulübünün bonservisi için büyük beklentileri olması üzerine sarı-kırmızılı ekip, 26 yaşındaki kanat oyuncusunu  kiralama formülüne bir kez daha yöneldi. Galatasaray yönetiminin hedefi, iki yıldızın kulüpleriyle sezon dışında anlaşmaya vararak gelecek sezonun güvenliğini sağlamak. Antalya Spor'da sergilediği performanslarla dikkatleri üzerine çeken Hacı Wright, kulübün kapısını çalmaya başladı.

3:30 – 4:30 Street Fighter Yarı Finalleri

16:30 – 18:30 E-Futbol Yarı Finalleri

18:30 – 21:30 Dota 2 Kadınlar Finalleri

17 Aralık 2022 Cumartesi

15:30 – 16:30 Street Fighter Finalleri

16:30 – 19:30 Dota 2 Açık Finalleri

20:00 – 21:00 E-Futbol Finalleri

21:00 – 21:30 Kapanış Seremonisi