Galatasaray Bursaspor Süper Kupa 2015 finali ne zaman nerede!

Galatasaray Bursaspor Süper Kupa 2015 finali ne zaman nerede!
Galatasaray Bursaspor Süper Kupa 2015 finali ne zaman nerede?Galatasaray Bursaspor Süper Kupa finalinin yeri ve zamanı belli oldu!Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanacak Süper Kupa 2015'in yeri ve gününü açıkladı. TFF'den yapılan açıklamaya göre, dev final Ankara Osmanlı Stadı'nda 8 Ağustos 2015'te oynanacak.
 Galatasaray Bursaspor Süper Kupa finalinin yeri ve zamanı belli oldu!Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanacak Süper Kupa 2015'in yeri ve gününü açıkladı. TFF'den yapılan açıklamaya göre, dev final Ankara Osmanlı Stadı'nda 8 Ağustos 2015'te oynanacak.

2014/2015 Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile 2014/2015 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalisti Bursaspor'un karşı karşıya geleceği TFF Süper Kupa 2015'in oynanacağı şehir ve stadyum belli oldu.

TFF Yönetim Kurulu; bugün Beykoz-Riva'daki merkezinde yaptığı toplantıda, TFF Süper Kupa 2015'in Ankara'da bulunan Osmanlı Stadı'nda oynanmasına karar verdi.

Bu yıl 9. kez düzenlenecek olan TFF Süper Kupa, 8 Ağustos 2015 Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

YENİ SEZONA HASAN DOĞAN İSMİ 
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun "Hasan Doğan Sezonu" adıyla yapılmasına karar verdi.

TFF Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, yaptığı açıklamada, TFF'nin Riva'da bulunan idari merkezindeki yeni yönetimin ilk toplantısında, Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 sezonuna federasyonun vefat eden eski başkanı Hasan Doğan'ın isminin verildiğini belirtti.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig, "Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu" olarak oynanacak.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig, Beşiktaş'ın vefat eden efsane başkanı "Süleyman Seba"nın ismiyle yapılmıştı.