Futbol takımının da sözleşme imzaladığını duyurdu

Futbol takımının da sözleşme imzaladığını duyurdu

Top oyuncuları takıma katılıyor. Evande, yeni kulübüyle 2027 yılına kadar bir yıllık opsiyon da dahil olmak üzere sözleşme imzaladı. Portland Timbers, Evander için kulübü Midtjylland'a 10 milyon dolar ödedi. Referans, en yüksek ücretli tek oyunculu Major League Soccer takımıdır.

Ned Grabavoy: Evander yetenekli

Portland Timbers başantrenörü Ned Grabavoy, "Evander'ı satın aldığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz" dedi. Evander'ın yeteneği var. Onu kulübün geleceğinin ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz” dedi. Evander, Midtjylland formasını 167 maçta giyme şansı buldu.

Süper Lig'de 15 puanla 13. sırada yer alan Kasımpaşa için inşallah devre arası transfer süreci hayata geçer. Ligde son 5 haftada 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik yaşayan İstanbul ekibi, galibiyet hırsı taşıyor. Şenorcan'la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör Selçuk İnan oldu.

Selçuk İnan: Hedefimize ulaşacağız

Futbolu bıraktıktan sonra Eylül 2020'den Ocak 2022'ye kadar Fatihtrim'in yardımcılığını yaptığı imza töreninden duyduğu mutluluğu ve gururu dile getiren İnan, "Öncelikle Turgay Sinner Bey'e verdiği katkı için çok teşekkür ederim. bana bu fırsatı." Hedeflerim ve inançlarım gerçekleşiyor. Bu benim ilk koçluk deneyimim olacak.

Armin Hodzic ile Nişan

İlk transferle kadrosunu düşük seviyeli maviler ve beyazlardan uzaklaştırmaya çalıştı. Pasha, daha önce takımda kiralık olarak oynayan forvet Amin Hodzic ile anlaşmaya vardı. Serbest formda başarılı olan oyuncular, kadro sürelerinin tamamı boyunca takımla çalışacak ve transfer süreci açıldığında resmi olarak Casimpaşalı futbolcular olacak.

28 yaşındaki Bosnalı forvet, 2020/21 sezonunu Kasımpaşa'da kiralık olarak geçirdi ve 23 maçta 7 gol  ve 1 asist kaydetti.

Skeidsregters : Arzu Uzatöz, Eyüpcan Kayışoğlu

AltekmaAltay DemirciReliable SkyMuzaffer ManageTatarovErtuğrul Gazi MetinSouzaHüseyin ŞahinMehmet ÖzbekBuyruk PınarSaarKerem YamanÜmit Şahin

Ziraat BankkartArslan EkşiAtanasovBedirhan BülbülTer MaatTuinstraFaik Samet GüneşBerkay BayraktarEdiz Kaan FırıncıoğluOğulcan YatgınBurakhan TosunHacıyk ŞadikAdik