Futbol Federasyonu'nun Jorge Jesus'a olan ilgisi

Futbol Federasyonu'nun Jorge Jesus'a olan ilgisi

Gabriel Jesus, Dorival Junior ve Fernando Diniz ile birlikte Sambachelar'ın yeni koçu olmak için en güçlü adaylardan biri olduğunu kanıtlıyor. Brezilya medyasına göre, Futbol Federasyonu gözünü dünyaca ünlü başka bir teknik direktöre dikti: Carlo Ancelotti.

Tiago Çukur Belçika'da mutlu

Görev süremin başlangıcında, Kanaryalar milli forvet oyuncusunu Watford'dan transfer etti ve hemen Belçika ikinci lig tarafı Dandel'i atadı. Thiago, deneyim kazanması için gönderildiği Belçika'da iyi bir performans sergiledi. 20 yaşındaki forvet, 14 lig maçında 2 gol  3  asist yaptı. Genç oyuncu gayet iyi, istediği kadar vakit geçirebiliyor ve takımın önemli bir parçası. Teknik direktör Van Acker'in de Thiago'nun performansından çok memnun olduğu ve bir süre daha kiralık isteyebileceği bildirildi. İtalyan internet sitesi Tuttomercato, Karagümrük'ün Rayyan Baniya transferin favorisi olduğunu yazdı. Kaynaklara göre annesi Türk, babası Beninli  olan Fenerbahçe ile Galatasaray, 23 yaşındaki İtalyan uyruklu stoperi transfer etmek için yarışıyor. Bania'nın yerli bir oyuncu olarak oynaması, iki devin  ilgisinin ana sebeplerinden biri. Piyasa haberlerine göre, İtalya'dan Roma ve Torino'dan iki takım ve Almanya'dan iki takım Bania'yı yakından takip ediyor. 23 yaşındaki stoper bu kez çıktığı 7 resmi maçta  2 gol kaydetti.

İlk Fener Atletico'da

Sarı Deniz Ordusu kolları sıvar ve Çağlar Söyüncü'yü takıma ödünç verir. Yönetim önce milli yıldızı ikna etmeye çalışacak. Başarılı olursa Leicester ile oturacak. İspanyol basınına göre Charal'ın yeni sezondaki ikametgahı Atletico Madrid olacak.

Luan Peres'in sakatlık dönemine ilişkin belirsizlik, Çağlar Söyüncü'nün defterinin yeniden açılmasına neden oldu. Leicester'ın kadroda düşünmediği yıldız stoper için tek seçenek, görev süremin sonuna kadar kiralık gitmekti. Uluslararası, İngiltere için oynama şansı bulamadı. Fenerbahçe, önce Çağlar Söyüncü ve menajeri ile görüşecek. 26 yaşındaki defans oyuncusunu ikna etmek için Jorge Jesus ile daha fazla gelişme olasılığı ve lacivert sarı mayoyla şampiyon olma olasılığı gibi soruları kullanacak. Challal 'evet' derse, Leicester ile müzakereler başlayacak. Çağlar Söyüncü, benim görevimden sonra sözleşmesi sona erdiğinde Leicester'dan ayrılacak. İspanyol basınına göre milli futbolcuların yeni adresi Atletico Madrid olacak. Görünüşe göre iki taraf prensipte bir anlaşmaya vardı.