Futbol Federasyonu bünyesinde bir istihbarat birimi kurmalı

Futbol Federasyonu bünyesinde bir istihbarat birimi kurmalı

Hakemin geçmişi daha fazla araştırılmalıdır. Hakemler bazı takımların maçlarına gitmek istemiyor. Bazı şehirler yarışlara ev sahipliği yapmak istemiyor. Futbol Federasyonu'na bu sorunların nedenlerini ilettiler.” TFF'nin açıkladığı VAR rekorunun yankıları sürerken Beşiktaş taraftarı olaya tepkili VAR rekoru skandalı sonrası Beşiktaş hükümetinin tavrını eleştiren taraftarlar, TFF'de Sergen Yalçın'a sustu. Sergen Yalçın Özellikle 2. Taraftarlar, bu sezon yönetimi topa zorlayan kötü kararların ardından  VAR eleştirilerini paylaşmaktan çekinmediler. 2020 şampiyonasının mimarının Sergen Yalçın olduğuna dikkat çeken taraftarlar, sessiz kalmaları halinde hükümetin hakemlik skandalı yaşayacağına dikkat çekti. Sabah antrenmanında Toto Süper Lig'in 18. hafta hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Bu haftaki mücadelesinin 17. haftasını tamamlayan siyah beyazlılar, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Nevzat Demir tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanın bir bölümü basına açık olarak gerçekleştirildi. Antrenman ısınma hareketleri ile başlar. Siyah beyazlılar daha sonra devre arasında 4 gruba ayrılarak şut antrenmanı yaptı. Antrenmanın  kapalı  bölümünde  Kasımpaşa maçı taktikleri üzerinde duruldu. Tatbikata Wout Weghorst, Rachid Ghezzal, Kerem Atakan Kesgin, Salih Uçan ve Oğuzhan Akgün katılmadı. Beşiktaş, Kasımpaşa ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarına devam edecek. Geçen sezon  Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye 3 milyon euroya transfer olan Ozan Tufan, Süper Lig'e dönebilir. Vole'den Yaşız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Beşiktaş, Ozantufan'ın transferi için Hull City ile resmi temasa geçti.

Hull City Başkan Yardımcısı Tan Kesler, dün  Ozan Tufan, Doğukan Sinik, Oscar Estupinan ve Benjamin Tetteh'in transferi ile ilgili soruların ardından düzenlediği basın toplantısında; diye cevap verdi: "Uluslararası lige çok ilgi var ama henüz teklif yok." Beşiktaş Teknik Direktörü ŞENOL GÜNEŞ, geçtiğimiz hafta ligde  Adana Demirspor ile oynadığı maçın ardından Ozan Tufan hakkında konuştu ve aradığın mesajı verdi. Beni aramadı ama muhtemelen Şenol diye birini aramıştır. ben de okudum Ozan'ı severim, iyi oyuncudur. " Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftasında 7 Ocak Cumartesi günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.