Forvet Zabata ve Muriel'den birini  gönderme sonucunu aldığına hükmetti

Forvet Zabata ve Muriel'den birini  gönderme sonucunu aldığına hükmetti

Teknik direktör Gasperini'nin Zapata'yı kadroda tutmayı tercih ettiği bildirildi. Haberlerde Muriel'in en istekli takımının Fenerbahçe olduğu söyleniyor. 31 yaşındaki oyuncunun önceliğinin İtalya'da kalmak olduğu ancak şu ana kadar hiçbir kulübün kendisine ilgi göstermediği kaydedildi.

Louis Muriel'in bu sezondan sonra sona eren kontratında bir yıllık uzatma seçeneği olmasına rağmen, Atlanta'nın bunu kullanmaya niyeti yok. Görünüşe göre Kolombiyalı oyuncular tarafından ikna edilirseniz, İtalyan ekibiyle bir uzlaşma bulmak zor değil.

Beşiktaş, 2022 Dünya Kupası hazırlıklarını Antalya'da sürdürürken başarı mücadelesini sürdürüyor. Şenol Güneş yönetiminde  kadro değişikliğine hazırlanan siyah beyazlılar, gündemde tek isim kaybetmeyecek. İsmin transferinde ısrar edenin Güneş olduğu söyleniyor.

Black Hawks lobide iş başında

Siyah beyazlılar, dün sabah saatlerinde salonda yaptıkları Antalya kampı için hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışma 1,5 saat sürdü. Başantrenör Şenol Güneş'in yardımcılarının rehberliğinde iki grup halinde gerçekleştirilen antrenmanda denge, kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Egzersiz bir ısınma ile başlar. İlk oyuncu grubu; ikinci grup ise üst vücut kuvvetlendirme ve germe egzersizleri ile bacak kuvvetlendirme, denge ve esneklik egzersizleri yaptı.

"Düşer !"

Kartal'ın İngiliz forveti Nathan Redmond, dün Antalya'daki kampında basına açıklamalarda bulundu. All-Star kampında yeri olan Redmond, "Türkiye oyun hızı açısından İngiltere'den daha yavaş. Mesela hocamız bize bir konuyu tekrarladı, 'Hakemle konuşma öyle değil' dedi. dedi.İngiltere'de artık hakemle iletişime geçemiyorsunuz.Burada kötü bir karar verdikten sonra tekrar oyuna geri dönmeniz uzun sürüyor.Yerden yere düşen oyuncu yerde birkaç tur yuvarladı. Kabul etmekte zorlanıyorum!

"Kendimi daha değerli hissediyorum"

Kartal'ın genç orta saha oyuncusu Kerem Atakan Keskin, Antalya'daki idman kampında konuştu. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Şenol Güneş'in gelişinden sonra kendimi daha değerli hissetmeye başladım. Hocanın emanetini yerine getirmek için elimden geleni yapacağım."

Beşiktaş'ı sezon başında Sivasspor kadrosuna katan Kerem Atakan Kesgin, Tivibuspor'a açıklamalarda bulundu. Antalya kampında Metin Pekgüven'e konuşan Keskin, "Beşiktaş'ta oynamak herkesin hayali. Bu hayalim gerçekleşti ve burada olduğum için çok mutluyum." Karakartal'daki teknik direktör değişikliğinin kendisini olumlu etkilediğini söyleyen 22 yaşındaki futbolcu, "Şenol Güneş geldikten sonra kendimi daha değerli hissetmeye başladım. Hocalarıma güvenmek yerine elimden geleni yapacağım." diyor.