Ferdi Kadıoğlu’na Sürpriz Teklif

Ferdi Kadıoğlu’na Sürpriz Teklif
Fenerbahçe’nin oyuncularından olan ve bu sezon adından sıkça söz ettiren oyuncu Ferdi Kadıoğlu’na Kanada Milli Takımı’ndan transfer teklifi geldi.

Peira’nın vazgeçemediği oyun taktiği olan 3-5-2 sisteminde sağ ve sol kanatta da oynayabilen ve bu yeteneğiyle joker oyuncu gözüyle bakılan genç futbolcu kariyerinin en parlak başlangıcına adım attı bu sezonla. Süper Lig’de oynadığı 6 maçta 2 gol, 1 asistle skora katkı sağlayan genç futbolcu, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde de 1 asiste imza attı.

Stefan Kuntz’dan Ferdi Hamlesi Gelir Mi?

Yıldızı parlayan genç futbolcunun hangi milli takımda forma giyeceği de merak konusu oldu. Şu ana kadar Hollanda’nın genç oyuncular grubunda forma giyen futbolcu orta sahada oynamıştır. Genç Fenerbahçeli oyuncu için bazı konularda yeni iddialar gündeme geldi. Genç yıldız Feri Kadıoğlu’nun 3 farklı ülkeyle bağlantısı olduğu biliniyor. Hollanda doğumlu olan futbolcunun, annesi Kanadalı babası Türk’tür. Yetenekli futbolcu Ferdi Kadıoğlu’na bağlantısı olan üç ülkeden de aynı anda teklif gelse hangisini seçeceği soruldu. Bu soruya yanıt veren genç oyuncu şunları söyledi: ’Şu an hiçbir ülkeden de teklif gelmediği içinnet bir seçim yapamam fakat eğer teklif gelirse uzun uzun düşünerek karar vereceğim bir konu.’ dedi.

A Milli Takım içerisinde Hamit Altıntop ile yeniden yapılandırma sürecini başlatan Stefan Kuntz’un milli takım için Ferdi Kadıoğlu’nu düşünüp düşünmediği merak konusu. Alman asıllı hocanın, sarı-lacivert forma giyen oyuncu Ferdi Kadıoğlu’nun oyunculuğunu beğendiğini ve milli takım kadrosunda görmek istediği düşünülüyor. Kadıoğlu’na teklif götürülüp götürülmeyeceği merakla bekleniyor.