Fenerbahçeden Üst Seviye

Fenerbahçeden Üst Seviye
Fenerbahçe Beko’nun yeni transferi Marial Shayok gelerek adeta geri sayıma geçmiştir.

Fenerbahçe Beko’nun yeni transferi Marial Shayok gelerek adeta geri sayıma geçmiştir. Ünlü oyuncu sarı lacivertli takım için oldukça üst seviye olduğunu belirtmiştir. Kanadalı basketbolcu daha önce hiç Avrupa Ligi içerisinde oynamadığını da dile getirmiştir. Bu nedenle Fenerbahçe içerisinde olduğundan hem mutlu hem de kendisini oldukça özel hissettiğini söylemektedir. Bu nedenle de yeni sezonu iple çektiğini açıklamaları sırasında açıkça ifade etmiştir. Takım için güzel işler başaracağının da inanacında olduğunu söylemiştir.

Her sezon kıran kıran mücadeleler devam ediyor. Takımlar kendi içlerinde en iyileri seçmekte oldukça zorlanıyor. Çünkü her sezon daha iyisini olmak iççin bütün takımlar farklı roller içerisine giriyor. Fenerbahçe de rakipleri arasında kendisini en iyi şekilde sıyırmayı başarabilen takımlardan biridir.

Kanalı genç oyuncu Marial Shayok ile gelen yeni transferde seyirciyi oldukça heyecanlandırmaktadır. Yeni sezon içerisinde gerçekleşecek performansı hakkında birçok kişi merak içerisinde beklemeye devam ediyor.

Avrupa Ligi içerisinde ilk defa yer alan Kanadalı oyuncu Fenerbahçe ile birlikte oldukça iyi işlere imza atacağını sıkça dile getirmiştir. Olduğu ve bulunduğu durum içerisinden de oldukça memnun olduğunu söyleyerek ilerlemelerine bu doğrultuda devamlılık sağlayacaktır. Fenerbahçe için zorlu bir sezon bekliyor olsa da güçlü transferleri ile birlikte dikkat çekmeye devam ediyor. Kendisini üst seviyelere taşıyarak oldukça iyi bir izlenim bırakarak ilerlemelerine özen göstermektedir.