Fenerbahçe’de Forvet Bekleniyor

Fenerbahçe’de Forvet Bekleniyor
Lige hızlı bir başlangıç yapan ve arka arkaya aldığı galibiyetler ile liderliğe yükselmeyi başaran Fenerbahçe’de transfer gündemi de oldukça sıcak biçimde konumlanıyor. Alınmış olan farklı galibiyetler ve oynanan oyun her ne kadar taraftarı ve camiayı tatmin ediyor olsa da yönetimin planlamasında forvet adaylarının hala olması da gündemin önemli konu başlıklarından bir tanesi.

Lige hızlı bir başlangıç yapan ve arka arkaya aldığı galibiyetler ile liderliğe yükselmeyi başaran Fenerbahçe’de transfer gündemi de oldukça sıcak biçimde konumlanıyor. Alınmış olan farklı galibiyetler ve oynanan oyun her ne kadar taraftarı ve camiayı tatmin ediyor olsa da yönetimin planlamasında forvet adaylarının hala olması da gündemin önemli konu başlıklarından bir tanesi. ile Fenerbahçe ve diğer tüm takımların maçlrını canlı izleme şansı yakala!

Hücum bölgesine takviye yapmak isteyen ve bu yönde çalışmalarını da devam ettiren sarı lacivertliler forvet transferine son noktayı koyabilmek adına da girişimleriniz hızlandırmış durumda. Betticket giriş sayfasından canlı TV bölümüne geçebilirsin!

Trabzonspor’un eski golcüsü Sörloth ile anlaşma aşamasına gelen Fenerbahçe bu transferin alternatiflerini de belirlemiş olarak listesini hazır hale getirmeyi amaçlıyor. Valenica’nın başarılı oyuncusu Maxi Gomez ile de temaslarını sıklaştıran Fenerbahçe yönetimi en uygun ödeme planı olan forvet adayları arasından seçim yapmayı amaçlıyor. Betticket Twitter adresinde siteye giriş linkine erişebilirsin.

Santrafor Adayları Azaldı

Teknik direktör Jorge Jesus’un transfer listesinde ilk sıralarda bulunan iki forvet için uygun bir strateji izleme aşamasında olan yönetim bu transferi bu hafta içinde bitirmek istiyor. Berisha’nın memnun olunmayan performansı ile de takımdan ayrılmasına artık neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Serdar Dursun’un da yeterli forma şansı bulamayacağına inandığı için transferine onay verilmesini istediği de gelen bilgiler arasında oldukça dikkat çekici bir pozisyonda bulunuyor. Betticket güncel adresinde Süper Lig maçlarını takip edebilirsin.

Yavaş yavaş ideal ilk 11’ini bulmaya başlayan Fenerbahçe’de gönderilmeye yakın olan isimlerin de artık takım ile vedalaşması bekleniyor. Santrafor adaylarını iki kişiye indiren sarı lacivertliler transferde yine hareketli günler yaşayacağa benziyor. sayfası üzerinden, futbol dışındaki diğer spor branşlarını da bulabileceksin.

Kadrosunda oldukça çok sayıda yabancı oyuncusu olan Fenerbahçe’nin listesini temsil ederken hangi oyuncuları kadro dışı bırakacağı da şimdiden merak ediliyor. Yapmış olduğu transferler ile adeta takımı sil baştan kurmayı başaran Jesus ise saha içinde oynanan oyundan memnun olduğunu her fırsatta dile getiriyor. adresi güncel maç detaylarını paylaşıyor, takip edebilirsin!