Fenerbahçe'ye bir Hollandalı süper yıldız daha!

Fenerbahçe'ye bir Hollandalı süper yıldız daha!

Başka bir kaynak, Okan'ın ilkokul öğrencilerinin milli takımdaki performanslarını yakından takip ettiğini ve hatta maçtan sonra telefonla konuştuğunu söyledi. İsa yönetiminde bu sezon iyi bir performans sergileyen Fenerbahçe, yıldız transferini bu sezon tamamlayabilir. Hollandalı yıldız oyuncunun adı sarı lacivertlilere önerilse de bu öneri akıllara bir zamanlar Fenerbahçe forması giyen Hollandalı oyuncuları getirdi.Fenerbahçe yarından itibaren yeniden maç hazırlıklarına başlayacak. Jorge Jesus'un ligin tatil edilmesinin ardından öğrencilerine askerlik hizmeti için ek süre vermesi bekleniyor. Sadece bu şekilde olmadı.

Portekizli teknisyenin tüm öğrencilerine mesaj göndererek yarın Samandıra'da olmalarını istediği bildirildi. Dünya Kupası için Ennel Valencia ve Mitch Batshuayi dışında tüm oyuncular ilk antrenmanlarına katılacak.

Mainz, Dennis'i kaybetmek istemiyor

Sarı-Lacivertliler, ocak ayında Mainz'den yabancı yıldız Dennis Caykin'i hedef alıyordu. 18 yaşındaki orta saha oyuncunun sözleşmesi, görev süremin sonunda sona eriyor. Sadece Mainz öne çıktı ve U19 takımı için 9 maç oynadı, 10 gol attı ve 1 Dennis'e asist yaptı.

Bild Gazetesi, Mainz altyapısında yetişen Andre Schürrle'ye atıfta bulunarak, aralarında Dennis Kaygın'ın da bulunduğu 4 oyuncunun yeni Schürrle olma potansiyeline sahip olduğunu yazıyor. Mainz sportif direktörü Christian Heidel, Dennis Caykin'in sözleşmesini uzatmak istediğini ve ona gelecek yıl A takımına girme şansı vermek istediğini söyledi.

Hollandalı Fenerbahçe'yi Seviyor

Hollandalı Barcelona'lı Depay'in Fenerbahçe'ye evlenme teklif etmesi akıllara sarı-lacivertli vatandaş yıldızı  getirdi.Mempnis Depay-Fenerbahçe iddiaları İspanya, İtalya ve İngiltere'nin dedikodu köşelerinde büyük heyecan yarattı. Barcelona, ​​Hollandalı yıldızla yollarını ayırmak istiyor. İspanyol devleri, 28 yaşındaki oyuncuyu Ocak ayında 5 milyon € karşılığında serbest bırakmaya hazır. Barça, teknik direktörlüğü vesilesiyle Depay'i birçok Avrupa kulübüne tavsiye etti. Sarı lacivert içerdiği de söylenmektedir.

Memphis Depay isminin 12. bir adamı heyecanlandırması onun sadece bir yıldız oyuncu olmasından kaynaklanmıyor. Fenerbahçe tarihinde Hollandalı oyuncuların tamamına yakını başarılı bir şekilde takımdan ayrıldıktan sonra takımda kaldı.Kulüp tarihindeki ilk Hollandalı, 2003 yılında imza atan Pierre van Hooijdonk'du. Avrupa'da zamanının en iyi forvetlerinden biri olan PvH, serbest vuruşlarda 15 gol atmasıyla tanınır. 62 maçta 35 maçta.