Fenerbahçe'nin Yükselen Değeri İsmail Yüksek, Celta Vigo Ve Villarreal'in Radarında

Fenerbahçe'nin Yükselen Değeri İsmail Yüksek, Celta Vigo Ve Villarreal'in Radarında
Sadece 2 ayda seviyesini ve potansiyelini ortaya koyan İsmail Yüksek, İspanya La Liga'nın en önemli takımlarından Celta Vigo ve Villarreal'in scoutlarını takip etti.

Sadece 2 ayda seviyesini ve potansiyelini ortaya koyan İsmail Yüksek, İspanya La Liga'nın en önemli takımlarından Celta Vigo ve Villarreal'in scoutlarını takip etti. Geçen hafta oynanan AEK Larnaka maçında  iki kulüp Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusunu canlı yayında izledi.La Liga takımları, transfer programında yer alan İsmail Yüksek'in bu süre içinde sarı-lacivertli kulübün kapısını çalabileceği haberleri arasında yer alıyor.

İsmail Yüksek, 2021'de Fenerbahçe'den Bursaspor'a kiralandığında verdiği bir röportajda İspanyol takımlarını çok yakından takip ettiğini belirterek, “Avrupa'da futbol oynamak isterim. La Liga benim tarzıma daha çok uyuyor. Hedefim orada forma giymek” demişti.

Minibüsün yola devrilip sürüklendiği kazada leğen kemiği kırılan 19 yaşındaki altyapı oyuncusu Ahmet Tekin’in tedavisinin hastanede nezaret altında sürdüğünü açıklayan Denizlispor , sol humerus kemiği, sol köprücük kemiği, kalça kemiği ve kaburgasında kırık olan malzemeci Hasret Karakaya’nın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini duyurdu.