Fenerbahçe Giresunspor ZTK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda!Maçın saati değişti

Fenerbahçe Giresunspor ZTK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda!Maçın saati değişti
Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe Giresunspor'u konuk edecek.Fenerbahçe Giresunspor ZTK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?Maçın saati değişti
 Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe Giresunspor'u konuk edecek.Fenerbahçe Giresunspor ZTK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?Maçın saati değişti

13 Ocak Çarşamba saat 19:00'da başlayacak olan mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4. maçında 13 Ocak Çarşamba günü PTT 1. Lig ekibi Giresunspor'la sahasında karşılaşacak.

Antalyaspor, Tuzlaspor ve Giresunspor'la grupta oynadığı ilk 3 maçında rakiplerini mağlup etmeyi başaran sarı-lacivertliler, Karadeniz temsilcisi karşısında serisini sürdürmek istiyor.

Geçen hafta sonu 35 yıl sonra gittiği Giresun deplasmanında rakibini 2-0'la geçen sarı-lacivertlilerde, teknik direktör Vitor Pereira'nın yarın yedek ağırlıklı bir kadroyla takımını sahaya sürmesi bekleniyor.

Kupanın ilk maçında Spor Toto 2. Lig ekibi Tuzlaspor karşısında genç oyunculardan kurulu ilk 11 tercih eden Pereira, Antalyaspor ve Giresunspor karşılaşmalarında ideal 11'ine yakın bir kadroyu sahaya çıkarmıştı.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba, Ertuğrul Taşkıran ve Raul Meireles yarın Giresunspor karşısında forma giyemeyecek.

Ülker Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak Fenerbahçe-Giresunspor maçını hakem Onur Karabaş yönetecek.

- Fenerbahçe yenilgiyi unuttu

Sarı-lacivertli takım oynadığı son 19 resmi maçta yenilgi yaşamadı.

Ligde 11, Avrupa'da 5, kupada da 3 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet ve 6 beraberlik aldı.

Sarı-lacivertliler en son yenilgisini, Spor Toto Süper Lig'de 27 Eylül 2015'te oynadığı Beşiktaş derbisini 3-2'lik skorla yaşamıştı.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4. haftasında Fenerbahçe ile PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor arasında 13 Ocak Çarşamba günü oynanacak maçın başlama saatinde değişiklik yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Ülker Stadı'nda saat 18.30'da başlaması planlanan karşılaşmanın saat 19.00'a alındığı bildirildi.

Kupada oynadığı 3 maçı da kazanan Fenerbahçe grupta lider durumda bulunurken, henüz puanı olmayan Giresunspor da son sırada yer alıyor.