Fenerbahçe Beşiktaş (FB-BJK)derbi müsabakasını canlı anlatım radyo dinle|LİGTV Radyo

Fenerbahçe Beşiktaş (FB-BJK)derbi müsabakasını canlı anlatım radyo dinle|LİGTV Radyo
Fenerbahçe-Beşiktaş (FB-BJK)derbi müsabakasını canlı anlatım radyo dinle|LİGTV Radyo ve TRT Radyo 1'den canlı olarak dinleyebilirsiniz..Nefesler tutuldu derbi maç bekleniyor.Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün derbi maçta karşı karşıya gelecek.
 Fenerbahçe Beşiktaş derbi müsabakasını canlı anlatım|LİGTV Radyo ve TRT  Radyo 1'den canlı olarak dinleyebilirsiniz..Nefesler tutuldu derbi maç bekleniyor.Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün derbi maçta karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında, Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün (22.03.2015) derbi maçta karşı karşıya gelecek.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.
Derbi öncesi Süper Lig'de Beşiktaş 54 puanla haftaya lider girerken, 50 puanlı Fenerbahçe ise 3. sırada yer alıyor.
Sezonun ilk yarısında iki takım arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan mücadeleyi Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.
Kale arkası tribünler boş kalacak

Bu arada sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle Kadıköy'de kale arkası tribünler boş kalacak.Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Galatasaray derbisindeki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verdiği cezanın ardından derbide sadece maraton ve Fenerium tribünlerinde seyirci bulunacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Emre Belözoğlu, Alper Potuk ve Emenike (Webo).

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Tolgay Arslan, Demba Ba