Fenerbahçe 3-1 Marsilya maçının geniş özeti!Afyon Summer Futbol Fest 2015

Fenerbahçe 3-1 Marsilya  maçının geniş özeti!Afyon Summer Futbol Fest 2015
Fenerbahçe 3-1 Marsilya maçının geniş özeti!Afyon Summer Futbol Fest 2015!Fenerbahçe Sow'a devam etti..Fenerbahçe Afyon Summer Futbol Fest 2015 maçında Fransa'nın güçlü takımı Marsilya ile karşı karşıya geldi.
Fenerbahçe 3-1Marsilya Afyon Summer Futbol Fest 2015 maçının özeti!Fenerbahçe Sow'a devam etti..Fenerbahçe Afyon Summer Futbol Fest 2015 maçında Fransa'nın güçlü takımı Marsilya ile karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe sahata  Fabiano Ribeiro, Şener Özbayraklı, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Caner Erkin, Mehmet Topal, Raul Meireles, Diego Ribas, Luis Nani, Jose Fernandao, Moussa Sow 11 ile çıktı.

Rakip Marsilya ise Steve Mandanda, Karim Rekik, Nicolas Nkoulou, Stephane Sparagna, Benjamin Mendy, Brice Dja Djedje, Lucas Ocampos, Bouna Sarr, Mario Lemina, Romain Alessandrini, Abdelaziz Barrada 11 ile sahadaydı.

Fenerbahçe 15.dakikda Diego Ribas'ın harika frikik golü ile 1-0 öne geçti.

Maçın 35.dakikasında ise Senagalli golcüsü Sow sahneye çıktı.Caner'in soldan harika ortasına akıllı bir kafa dokunuşu ile takımını 2-0 öne geçirdi ve maçın ilk devresi bu skorla sona erdi.

Maçın 60.dakikasında Sow'un ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Brezilyal golcü Fernandao skoru 3-0 yapan golü kaydetti.

68 'de Marsilya adına Florian Thauvin atığı golle maçın skorunu belirledi.