Fenerbahçe 10 haftada 20 puan topladı

Fenerbahçe 10 haftada 20 puan topladı
Hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de yeni takımına devam eden sarı-lacivertli ekip, ligin ilk 10 haftasında 20 puan topladı.

Hem de ligin en oldukca gol atan ekibi olan Kanarya, alınan neticelerle ve keyifli oyunla taraftarını memnun etmeyi başardı.Fenerbahçe’de Jorge Jesus’la beraber birçok oyuncunun performansı artış gösterirken, genç oyuncular da  dikkat çekmeyi başardı. Sarı-lacivertli taraftarlar Arda Güler’in daha oldukca oyunda kalmasını bekliyor sadece teknik direktör Jesus, genç oyuncuyu idareli kullanıyor.

Sabah’ın haberine gore; Birçok futbolsever Arda Güler’in gelecek yıllarda büyük bir Avrupa kulübüne aktarma olmasını beklerken, Fenerbahçe’nin bir başka genç yıldızı dönem içinde takımdan ayrılabilir.2020 senesinde Gölcükspor’dan 65 bin euro  bedelle Fenerbahçe ekibine dahil olan İsmail Yüksek; Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor’a kiralık gönderildi.2020 senesinde Fenerbahçe’ye imza atan İsmail Yüksek, başarı göstermiş çıkışı ile Avrupa’nın da dikkatini çekti. Geçtiğimiz sezonları Anadolu’da kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki futbolcu, bu sürem teknik direktör Jorge Jesus ile beraber mühim bir yükseliş gösterdi.