Fener Bahçeli Basketbolcunun Ayak Bileği Kırıldı

Fener Bahçeli Basketbolcunun Ayak Bileği Kırıldı
 Bu sezon için Afyon Belediye spor’a kiralanan süper lig ekiplerinden 20 yaşındaki İsmail Karabilen’in idman yaparken sakatlandı. Yapılan sağlık kontrollerinde sağ ayak bileğinde kırık oluştuğu tespit edildi

Fenerbahçe spor kulübünün yaptığı açıklamada genç oyuncunun talihsiz bir olay yaşadığını açıkladı. Geçmiş olsun dileklerini belirten spor kulübü genç sporcu İsmail Karabilen’in antrenman sahasında sakatlandığını ve bir operasyon geçireceğini bildirdi.

Fenerbahçeli Genç Sporcu Sakatlandı

 2019 ve 2020 sezonunda Basketbol Gençler Liginde yirmi beş maçta yer alarak güzel puanlar elde etmişti. Zorlu mücadelen sonra İsmail Karabilen bu sezon Afyon Belediyesi'ne kiralanmıştı. Basketbol Süper Liginde genç oyuncu altı maçta forma giymişti. 2020 ve 2021 sezonunda Afyon belediye spora kiralanan basketbol oyuncusu İsmail Karabilen süper Ligi ekiplerinden Afyon Belediye'sinin formasını giyen İsmail Karabilen'in antrenman sırasında yaşadığı talihsiz olayda sakatlık yaşayarak sağ ayak bileğinde ne yazık ki kırık meydana geldi.

Fenerbahçe Kulübü Açıklama Yaptı

 Fenerbahçe basketbol süper lig ekiplerinden HDI Sigorta Afyon Belediye spor’a transfer edilen genç basket bol oyuncusu İsmail Karabilen maalesef talihsiz bir olay yaşadı. Afyon belediyesinin formasını giyen oyuncu antrenman yaparken sakatlanarak sağ ayak bileğini kırdı. Fenerbahçe yaptığı açıklamada genç oyuncu İsmail Karabilen'e geçmiş olsun dileklerini sundu. Fenerbahçe’nin mesajında genç oyuncunun bir operasyon geçireceğini bildirdi. Ayrıca genç oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşup geri dönmesini temenni ediyoruz dedi.