"Feghouli, geri dönüyor"

"Feghouli, geri dönüyor"
Geçen sürem Galatasaray ‘la sözleşmesi biten Sofiane Feghouli uzun süre Sarı-Kırmızılı takımdan haber beklemiş sadece geri dönüş yolu açılmamıştı.

Geçen sürem Galatasaray ‘la sözleşmesi biten Sofiane Feghouli uzun süre Sarı-Kırmızılı takımdan haber beklemiş sadece geri dönüş yolu açılmamıştı. Deneyimli futbolcu bir oldukça Süper Lig ve yurt dışından takımının teklifine karşın istediği teklifi alamayınca boşta kalmıştı. İstanbul’da yaşamayı sürdüren 32 yaşındaki futbolcunun dönem içinde Süper Lig devine imza atabileceği konuşuluyor.

5 SEZON GALATASARAY FORMASI GİYDİ

2017 senesinde 4 milyon 250 bin Euro karşılığında Galatasaray’a aktarma olan ve 5 sürem Sarı-Kırmızılı formayı giyen Cezayirli yıldız futbolcu 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Geçen sezon sarı kırmızılı formayla çıktığı 30 maçta  5 gol atıp 5 asist yapan Feguli, bir daha sözleşme imzalamadı.

SÜPER LİG TEKLİFLERİNİ KABUL ETMEYİN!

Galatasaray'da uzun süredir Sarı-Kırmızılılardan teklif bekleyen 32 yaşındaki oyuncu, teklifin gerçekleşmemesi üzerine yolunu başka kulüplere çevirdi. Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük, yıldız futbolcuya 700-800 bin euro teklif etti ancak Feguli bu teklifleri düşük bulduğu için kabul etmedi.

5 sezon Galatasaray'da forma giyen Feguli, ayrılığın ardından İstanbul'da yaşamaya devam ediyor. Ayrıca oğlu Galatasaray altyapısında forma giyen yıldız futbolcunun eşi Türkiye'de güzellik salonu açtı. Feghouli’nin ara sıra Florya Metin Oktay Tesisleri’ne oğlunun idmanlarını izlemeye gittiği biliniyor. Galatasaray’dan ayrılan Sofiane Feghouli, FIFA’ya dava açmış olduğu haberlerini doğruladı. Cezayirli futbolcu, ek olarak, “Bu aktarma döneminde de Galatasaray’ın durumunu yakından takip ettim ve ekonomik olarak bir sıkıntılarını görmeyince avukatıma yönerge verdim ve Galatasaray’ın borcu her neyse almasını söyledim. Bunun haricinde bir mevzu yok” diye konuştu.

1.6 MİLYON EURO ALACAĞI VAR

Birikmiş alacağı, maç başı prim ve bonusları ile ev kirasını içeren kalemler için Galatasaray’ı FIFA’ya şikâyet eden 32 yaşındaki futbolcu, dava dosyasına gecikmeden dolayı yüzde 10 faiz de işletti. Feghouli’nin söz mevzusu maddelerden istediği rakamın toplamı ise 1.6 milyon euro. Beşiktaş , bu sürem kendisine ekip bulamayan ve boşta olan eski Galatasaray oyuncusu Cezayirli sağ kanat Sofiane Feghouli azca bir ücret karşılığında ekibine katabilir. 32 yaşındaki oyuncu ile ilgili son sonucu siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş verecek.