Federasyon Başkanı olarak Ahmet Nur Çebi

Federasyon Başkanı olarak Ahmet Nur Çebi

Adı anılır bunun olduğu yerde başarı çok zor olur.Benim gördüğüm, özellikle bir yönetim kurulu toplantısında, başkanın en kibar bakışıyla başkana selam vermesi. Yönetim kurulu başkanı çok yapıcıdır, lafı dolandırmaz, toplantılarda yönetim aleyhine sert sözler söyleyenlerle ortamı yatıştırmak için bir dakika konuşur. Galatasaray'da olsun, Beşiktaş'ta olsun, meclis başkanının hükümetle hesaplaşmaya tahammülü yok. Başkan, toplantı sırasında başkanla tartışmaz. Ne zaman oldu? Konsey toplantılarına katılır ve (varsa) uyarılarda bulunur. Bu, yönetim kurulu başkanının işidir. Seçim süreci olmasaydı böyle bir şey olmazdı. Takıma, kulübe zarar verir. Beşiktaş Montero'lu yeni doğan bebek, rahatsızlandığı için bir süredir yoğun bakımda. Beşiktaş da Montero ailesine desteğini dile getirdi.

Montero'da paylaşıldı,

"Hayatının ilk ayı kutlu olsun sevgilim, giderek daha iyi hissedeceksin çünkü bizim sıcaklığımız var ve sana biz bakabiliriz sevgilim! Yoğun bakımdan çıktın, çok güçlüyüm sen benim küçük meleğimsin. " Ghezzal'ın Montero'nun paylaşımına  yaptığı yorumlar dikkatlerden kaçmadı. Hull City Başkan Yardımcısı Tan Kessler canlı yayında konuştu. Kesler, Ozan Tufan, Doğukan Sinik, Oscar Estupinan, Benjamin Tetteh gibi isimlerden teklif gelip gelmediği sorusuna ise "Uluslararası liglerden  ilgi çok ama teklif yok" yanıtını verdi.

Beşiktaş'ın Hull City'de forma giyen Ozantoufan ile ilgilendiği söyleniyor. Dele Alli'nin Beşiktaş'taki hayal kırıklığı yaratan performansına rağmen riskler yüksek. Beşiktaş'ta büyük umutlar besleyen Dele Alli hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. İngiltere'de adından söz ettiremeyen bir yıldız  için Beşiktaş'a geldiğinde yaptığı açıklamalarda, bunun alınmaya değer bir risk olduğunu vurguladı ve Dele Alli'nin yaşlılığına dönebileceğini iddia etti. Ancak Pochettino, Jose Mourinho, Conte ve Lampard gibi hocalarla anlaşamayan Dele, Beşiktaş'tan Valerian Ismail ve  Şenol Güneş'in yeniden futbola dönmesiyle de anlaşamıyor. Suns'ın imzalayacağı Dele Ali, yıllık 2.2 milyon euro maaşla anlaştı. Bu zorlu ekonomik dönemde Dele için bu kadar büyük bir siyah beyaz fedakarlık, cevaplanması gereken sorulardan biri. Mustafa Özgür Sancar, Youtube kanalında Sinan Vardar ile yaptığı görüşmeyi yayınlarken, Haziran ayında Beşiktaş'ta seçimlerin beklendiğini söyledi