FBTV Canlı izle Fenerbahçe Topuk Yaylası antremanın canlı kesintisiz izle!Yeni bomba transferler antremanda

FBTV Canlı izle Fenerbahçe Topuk Yaylası antremanın canlı kesintisiz izle!Yeni bomba transferler antremanda
FBTV Canlı izle Fenerbahçe Topuk Yaylası antremanın canlı kesintisiz izle!Yeni bomba transferler antremanda..Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesislerinde sürdürdüğü yeni sezon hazırlık kampının 5. gününde saat 17:30'da antremana çıkacak.Antremanı canlı olarak izleyebilirsiniz.
 FBTV Fenerbahçe Topuk Yaylası antremanın canlı kesintisiz izle!Yeni transferler antremanda..Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesislerinde sürdürdüğü yeni sezon hazırlık kampının 5. gününde saat 17:30'da antremana çıkacak.Antremanı canlı olarak izleyebilirsiniz.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 10.30’da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Koordinasyon hareketleri sonrasında pas organizasyonları çalışan oyuncularımız, dar alanda yapılan hücum ve defans organizasyonlarının ardından antrenmanı çift kale maçla tamamladılar.

MR için İstanbul’a gelen Hasan Ali Kaldırım ile tedavisine devam edilen Emmanuel Emenike’nin yanı sıra ülkesinin milli takımında yer aldığı için izinli olan ve sabah saatlerinde İstanbul’da sağlık kontrolünden geçen Bruno Alves çalışmada yer almadı.

Caner Erkin takımla birlikte yapılan çalışmaların tamamında yer alırken, Yasir Subaşı ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.


Fenerbahçe'de günün ikinci antrenmanı saat 17.30’da başlayacak.