“FATİH HOCAYA TEŞEKKÜR BORÇLUYUM”

“FATİH HOCAYA TEŞEKKÜR BORÇLUYUM”
Önemli Süper Lig ve Avrupa bağlantılarının altını çizen Selçuk İnan, "Galatasaray'dan ortalama bir yıl önce ayrıldım.

Önemli Süper Lig ve Avrupa bağlantılarının altını çizen Selçuk İnan, "Galatasaray'dan ortalama bir yıl önce ayrıldım. Fatih hocama buradan teşekkür ediyorum. Aslında bu işi çok istiyorum. Sadece beni yüreklendiren, yüreklendiren Fatih hocam. 1 yıldır bütün öğretmenlerle iletişim halindeyim. Bir oyuncunun bir öğretmenle olandan daha fazla sosyal bağım var. Yurtdışında da önemli bağlantılarım var. Oyun anlayışım, ilkelerim hep orada oldu. Çok düşünüyorum, çok düşünüyorum. Hepsini karıştırıp bana uygun olanları saklıyorum. Benim için de çalışacaklarını düşünüyorum.”

“Burada baskınım, kimden ne alacağımı biliyorum”

8 hala önemlidir. Konum artık önemli değil. Her pozisyonun en iyi oyuncuya ihtiyacı vardır. "Buradaki tüm oyunculardan ben sorumluyum. Onlardan ne bekleyeceğimi çok iyi biliyorum. Bütün pozisyonlar benim için önemlidir. Herkese farklı sorumluluklar vereceğim” dedi.

“Sevdiğim tek iyi isim FATİH TERİM”

Genç teknik direktör, futbolun sürekli bir evrim içinde olduğunu belirtmek için şu ifadeleri kullandı, buna değinmeden İdol Antrenör:

"İdol olarak anılmak istemiyorum. Futbol asla durmaz. Benim 3 yıl önce çok beğendiğim bir hocayı siz beğenmeyebilirsiniz. Başarısını iyi anlamda örnek aldığım tek isim: Fatih Terim. Birçok büyük oyunda bulundum. Yeni nesil koçlar sorusu dünyayı kasıp kavurdu. Eski teknisyenlerimizin arkamızda olduğunu söyleyemeyiz. Ondan ilham alıyoruz. Bir nesil değişir. İnovasyon hızla değişir. Yeni nesil oyuncuların olumlu yanları olabilir.”

“Harika bir ekip oluşturduk”

Selçuk İnan, Kasımpaşa'da oynayacağı takımı tanıttı: “Önemli bir takım. Futbol, ​​yıllardır konuştuğum isimlerden oluşuyor. Kurumsal bir yapıdır. Halihazırda görev yapan teknik direktörlerle tanıştığımda futbolda bu kadar büyük projelerin ve yatırımların olmasına şaşırıyorum. Ben böyle karıştırıyorum. Gönüllü bir ekip oluşturduk. İyi bir ekip oluşturduk. Hepsi kendi alanlarında başarılı insanlar” dedi.

SERKAN REÇBER: SELÇUK HOCA'nın önemli bir kariyeri var

Kasımpaşa CEO'su Serken Reçber, Selçuk İnan'ın kariyerinin önemli olduğunu belirterek, "Şenol Can hocamızla ayrılığın ardından hoca arayışlarına başladık. İlkelerimiz doğrultusunda toplantılar yaptık. Selçuk Hoca ile ilişkimiz nedeniyle felsefesinin bize, hocanın oynamak istediği oyunun oyuncularımıza uygun olduğuna inanıyoruz.