Enis Destan Trabzonspor'a dönüp yeniden şampiyonluk yaşamak istiyor

Enis Destan Trabzonspor'a dönüp yeniden şampiyonluk yaşamak istiyor
Polonya'ya geldiğinde farklı bir kültürden dolayı zorluklarla karşılaştığını vurgulayan Enis Destan, "Yaşadığım şehirde çok az Türk var. Buraya geldiğimde tek bir oyun bile oynamadığım için fizyolojik sorunlarım da  vardı.

Polonya'ya geldiğinde farklı bir kültürden dolayı zorluklarla karşılaştığını vurgulayan Enis Destan, "Yaşadığım şehirde çok az Türk var. Buraya geldiğimde tek bir oyun bile oynamadığım için fizyolojik sorunlarım da  vardı. Ama son 3-4 haftada fizyolojik olarak geliştiğimi hissediyorum. Ben de oyun oynamaya ve gol atmaya  başladım. Umarım devamı gelir. Trabzonspor'a hazır bir Enis gelecek diyebilirim."

Milli oyuncu Enis Destan sözlerini şöyle tamamladı: “Trabzonspor taraftarı çok büyük bir taraftar grubudur. Oraya gittiğimde pek vakit bulamasam da hayranlar beni gördükleri her yerde ilgilerini ve alakalarını kaybetmediler. Nasıl olduğumu ve bir şeye ihtiyacım olup olmadığını sormaya devam ettiler. Çok arkadaş canlısı bir destek grubumuz var. Destekleri için herkese teşekkür ederim. Trabzonspor'un geçen yıl olduğu gibi yine LaLiga'da ve Avrupa'da taraftarlarına ilham vermesini umuyorum.”