En büyük hedefimiz finale adımızı yazmak

En büyük hedefimiz finale adımızı yazmak

Son olarak 2022-23 sezonu hazırlıkları öncesinde haziran ayında dinlenen Macar savunma oyuncusu, şimdi kısa bir ara vererek Fenerbahçe kadrosuna katılacak.

Mert Hakan Yandaş, sezonun ilk yarısında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Dünya Kupası tatilini iyi değerlendirmek istiyor ve tam performansını gösteremiyor. Mert Hakan dinlenmek yerine Samandıra'da çalışıyor, her gün tek başına çalışıyor. Deneyimli orta saha oyuncusu, sezonun ikinci yarısında Gabriel Jesus'un kadrosunda yer alabilmek için sıkı bir antrenman programı uyguladı. Mert Hakan da  İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Ferdi ve Valencia formalarıyla çıkış yapacak.

Sakatlanan Lacivert Sarılı futbolcular, çalışmalarını ve tedavi planlarını sıkı bir şekilde uygularken, bazı isimler de bireysel antrenmanlara çıktı. Sezonun ikinci yarısında formaya geri dönmek isteyen Joshua King yoğun bir antrenman gerçekleştirdi. Yarışın yanı sıra King, Cuma günü devam edecek olan takım antrenmanına iyi bir başlangıç ​​yapma umuduyla kendi kişisel antrenörüyle de hazırlanıyor.

Fenerbahçe Opet ve milli takım kaptanı Eda Erdem, Arina Fedorovtseva ve Macris Carneiro ile ilgili soruları yanıtlıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Simla Türk Bayazıt, sarı-lacivertli takımın bu sezonki hedeflerini açıklayarak menajerlik projesi hakkında konuştu.

BAYAZIT: En büyük hedefimiz finale adımızı yazmak

- Lige kupa ile başlıyorsunuz. En büyük rakiplerden biri olan Vakıfbank'ı yendiniz. Bu sefer eşiği nerede belirlediniz?

Bu özel kupa, sezona nasıl başladığımızı ve hedeflerimizi göstermek için bir kupaydı. En büyük hedefimiz elbette ki finale damgasını vurmak. Diğer kupaların habercisi olarak gördüğümüz güzel bir kupa ile sezona başladık.

"Türkiye'de bunu ilk kez yaptık"

Cinsiyet eşitliği için Heforshe hareketine katıldınız. Nitekim "Eşitliğin Önderi Özel Ödülü"nü Başkan Ali Koç aldı. Benzer bir proje kazandın mı, kız mısın

2018 yılında Tüpraş'ın desteğiyle UN Women liderliğindeki HeforShe kampanyasına destek vermeye başladık. Ara vermeden devam ediyoruz. Bu aslında bizim için ve Fenerbahçe için bir kültür haline geldi. Kadınları spor ve sportif yöntemlerle güçlendirmek için birçok projeye imza attık ve atmaya da devam edeceğiz.

Kulüplerimizde sporcularımıza ve profesyonellerimize eşit antrenman imkanı sunuyoruz. Kızlarımızı futbolla tanıştırdık ve spor okullarında yetiştirmeye başladık.