Emre Taşdemir'in sakatlıkları devam ediyor

Emre Taşdemir'in sakatlıkları devam ediyor

Galatasaray yönetimi ilk olarak Lyon ekibinden Dembele ile görüştü ve 26 yaşındaki forveti imzalamak için 5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Benim görev süremin sonunda forvetin sözleşmesi sona erecek. Şimdi, Lyon'un yanıtı umut verici, sadece Fransız kulübüne yakın kaynaklar teklifin  kabul edilme ihtimalinin düşük olduğunu söylüyor. Galatasaray'a 'evet' diyen Moussa Dembele, Ocak ayında sarı-kırmızılı formayı resmen giyecek.

Lyon'un da projeleri var

Galatasaray, oyuncu anlaşmasını bir varlık olarak kullanıyor. Redskins, sponsorluk ücreti ödemeden Ocak ayından itibaren Dembele ile resmi olarak sözleşme imzalama ve Temmuz ayında renkleriyle imza atma seçeneğine sahip. Lyon yetkilileri ise Fransız forvet için yeni sözleşme teklif ederek bu tehlikeyi ortadan kaldırıyor. Ayrıca Dembele'nin Lyon ile olan sözleşmesini yenilemeye yakın olmadığı da bildirildi. Galatasaray yönetimi, Lyon'un tepkisi üzerine müzakereleri yoğunlaştırarak süreci hızlandırmaya çalıştı.

Cenk'e tekrar soracaklar

Sarı-kırmızılı kulüp Lyon'dan ayrılmak isteyen bir diğer oyuncu ise milli savunma oyuncusu Cenk Özkaçar. Şu anda kiralık olduğu Valencia'da sadece 22 yaşındaki stoperin  satın alma opsiyonunun olması Cim Bom'un işini zorlaştırıyor.

İspanyol teknik direktör Gattuso, Cenk'in seçiminin gerçekleşmesini ve kulübün ligi kazanmasını umuyor. Huang Hongren, önce Cenk'le anlaşmayı, Valencia'yı bloke etmeyi ve ardından Lyon ile müzakere masasına oturmayı planlıyor. Sözleşme varlığının sadece Dembele'de kullanılması halinde Lyon cephesinin Cenk'in transferine izin vermeme ihtimali de göz önünde bulunduruluyor.

Cornelius'un sürpriz satışından sonra Trabzonspor kadrosunu iki önemli forvetle güçlendirdi. Uruguaylı Maxi Gomez ve Ümit Bozok kadrosunda yer alıyor ve teknik direktör Abdullah Afchi, iki oyuncunun Les Bleus de Bordeaux'daki performanslarından memnun değildi. Trabzonspor'da forvetin hamlesi devre arasında kesinlik kazandı. Giannini veya Maxi Gomez'in ayrılışı da gündemde.

Kamp devam ediyor

Trabzonspor, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lig tatilinde hazırlıklarını Antalya kampında sürdürüyor. Antrenör Abdullah Avcı rehberliğinde yapılan sabah antrenmanının ilk bölümü, dinamik bir ısınma ve koordinasyon çalışmasından oluştu. 5-2 devam eden antrenmanın final maçında dar alana çifte toplar ve yakın mesafeli girişimler yaşandı.