Emre Mor’dan Açıklama

Emre Mor’dan Açıklama
Fenerbahçe'nin yıldız kanat oyuncusu Emre Mor, Rennes ile 3-3 berabere kalan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yıldız kanat oyuncusu Emre Mor, Rennes ile 3-3 berabere kalan maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kaliteli bir takım olduklarını gösterdiklerini vurgulayan Emre, harika bir geri dönüş yaptıklarını belirterek, "Grubumuzun zirvesine çıkmak istiyoruz, bunu  hak ettiğimizi düşünüyorum." söz konusu Taraftarları mutlu etmek için oynadığını kaydeden uluslararası, "Bir gün taraftarları mutlu edemezsem o gün futbolu bırakmak zorunda kalırım" dedi. kendi açıklamalarını kullandı.  UEFA Avrupa Ligi B Grubu maçında Rennes ile  berabere kalan Fenerbahçe, 3-0 öne geçti. takımın 3. Sarı-lacivertli ekibin haftayı lider bitirmesine yardımcı olan ve 1 sayıya önemli katkıları olan Emre Mor 90. dakikada açıklamalarda bulundu. Kaliteli bir takım olduklarını gösterdiklerini vurgulayan Emre, taraftarları mutlu etmek için oynadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

 "Bu geri dönüşün büyük  payı inancımızdı. Kaliteli bir takım olduğumuzu gördük. Odaklanalım. bir sonraki oyunda en iyisi Grubumuzda birinci olmak istiyoruz, bence biz de istiyoruz, bunu  hak ediyoruz. Michy'nin kredisine göre, bir rakibi engelledi ve aniden kaleciye karşı oldum. Vurdum ve gol oldu. Şanslıydım, belki  diğer maçlarda şanslı değildim, bilmiyorum."

 "Taraftarlarımız çok destekleyici. Bu yüzden futbol oynuyorum. Onları mutlu etmek istiyorum. Bugün en önemli şey geri döndü, bu yüzden mutluyum. Bir gün taraftarları heyecanlandıramazsam o gün futbolu bırakmak zorunda kalacağım. Hayranları mutlu etmek için oynuyorum"