Emre Belözoğlu’dan Son Gelişmeler! Edin Visca Gidiyor Henry Onyekuru Geliyor

Emre Belözoğlu’dan Son Gelişmeler! Edin Visca Gidiyor Henry Onyekuru Geliyor
Süper Lig’de heyecan hız kesmeden devam ederken sağ kanat mevkiinde oynayan Boşnak oyuncu Edin Visca’nın Trabzonspor’a transferi halen gündemde.

Süper Lig’de heyecan hız kesmeden devam ederken sağ kanat mevkiinde oynayan Boşnak oyuncu Edin Visca’nın Trabzonspor’a transferi halen gündemde. şampiyonluğa adım adım ilerleyen Bordo-Mavili'lere yetenekli oyuncusunu elinden kaçıran Başakşehir’in yeni transfer adayının kim olacağı merak konusu. Süper Lig’deki ilk devreyi 3.sırada kapatan İstanbul ekibi, hedefini Avrupa kupalarına dikti. İşte Emre Belözoğlu’dan son gelişmeler…

Başakşehir Emre Belözoğlu ile Namağlup

Şu anki teknik direktörü Emre Belözoğlu olan Başakşehir, yetenekli direktör geldikten sonra hiç yenilgi yüzü görmedi. 2019-2020 Süper Lig sezonunda ilk kez lig şampiyonu oldu. Şimdi birçok yeni transfer haberleriyle futbol gündemine taht kurmuş durumda. Aynı şekilde 12 Ocak tarihli transfer dönemi daha başlamadan, transfer haberlerinin ardı arkası kesilmeyen Trabzonspor’un en çok konuşulduğu transferi Edin Visca kadroya dahil edildi. Kanat mevkiinin vazgeçilmez futbolcularından biri olan Edin Visca transfer döneminin en çok istenen oyuncularından biri. A spor muhabiri Emre Kaplan 2011 yılından beri Başakşehir oyuncusu olan Edin Visca’nın yerini, eski bir Galatasaray oyuncusu olan Nijeryalı milli futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru’nun dolduracağını Futbol Plus’tan duyurdu.

2018-2019 Süper Lig sezonunda Galatasaray takımında Türkiye Kupası sevinci yaşamış, taraftarları kendisine hayran bıraktıran Nijeryalı milli futbolcu çoğu futbolseverin dikkatini çekti. Aynı zamanda ligin ikinci yarılarında iki kez Galatasaray’da kiralık olarak sezonu tamamladı. birçok popüler takımlar tarafından istenen genç oyuncu Onyekuru Olympiakos kulübüne 4.5 milyon euro ücret ödenerek Monaco’dan transfer edilmişti. Verilen bilgilere göre, Emre Belözoğlu ve ekibi ünlü futbolcunun kulübü Olympiakos’a Henry Onyekuru için 2.5 milyon euro bonservis bedeli teklif etti. Fakat Yunan haberlerinde bahsedilenlere göre 24 yaşındaki sevilen oyuncu Onyekuru için Olympiakos’un 4.5 milyon euro talep ettiği biliniyor.

Title – Başakşehir’de Değişim Rüzgarları Esiyor