Emrah Başsan sarı kırmızılıların teknik direktörü Uygar Atan'ı da tebrik etti

Emrah Başsan sarı kırmızılıların teknik direktörü Uygar Atan'ı da tebrik etti

“Hocamız adından da anlaşılacağı gibi medeni futbol oynadı. Çok iyi oynadı. Oyuncu gelişimi takımları taktiksel, zihinsel ve fiziksel olarak hazırlar. Standart futbol artık takdir edilmiyor. Farklı bir şey görmek istiyorlar. Öğretmenlerimiz bizi geliştiriyor ve  geliştiriyor. Çin Süper Ligi'nin genç nesil antrenörlere ihtiyacı var. Gelişimimizin en büyük motorudur. Bunu hak ediyorlar ve hak ettiklerinin ötesine geçebiliyorlar.

"Galatasaray'a karşı harika bir gol attım"

Geçen sefer Galatasaray'a attığı golü  beğendiğini söyleyen Basan, "Geçen sefer Galatasaray'a karşı çok güzel bir maça imza attım. Galatasaray'a güzel bir gol attım. Bu yıl inşallah daha iyi olur."

Galatasaray yönetimi, Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'deki çalışmalarını  yeni girişimlerle sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Byukeksi'nin Floria'yı bu kez ziyaret etmesinin nedeninin de bu yeni tedbirle ilgili olduğu ortaya çıktı. Sarılar ve kırmızılılar yeni bir projeye hayat vermek istiyor. Detaylar burada...

Genç kanat oyuncusu, Adana DeMillespoor ile oynadığı son hazırlık maçında attığı 2 harika golle Okan Brooke'tan tam puan almayı başardı. Buruk, Yusuf Demir'i bu kez  bir "dinlenme" olarak değerlendirerek ve ona daha fazla zaman ayırmayı planlayarak takımda kalmasını kesinlikle istiyor.

Ara transfer etkisi yaratacak bir diğer isim de 19 yaşındaki  orta saha oyuncusu Baran Aksaka. Genç futbolcunun oyun kurucu rolünden çok memnun olan ve düzenlediği basın toplantısında kendisini öven Brooke, özellikle Oliveira yerine Baran'ı düzenli olarak değerlendirme kararı aldı.

Adını Bayern'in genç takımının performansından alıyor

Galatasaray'ın hedefi Yusuf Kabadayı. Sarı kırmızılıların, Bayern Münih'in 2. takımında forma giyen 18 yaşındaki oyuncuya yönelik işlem yaptığı öğrenildi. Yusuf Kabadai hem forvet hem kanat oynayabiliyor ve  geleceğin önemli yıldız adaylarından biri.

Bu dönemde gençlik Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 3 maçta 1 gol  1 asistlik performans sergileyen genç yıldız,  7 bölgesel lig maçında da 2 gol kaydetti. Daha önce ülkemin U15 ve U16 milli takımlarında forma giyen Yousuf Kabadayı, aldığı teklifle Almanya U18 ve U19 milli takımlarına katıldı.