Ekrem sakatlandı

Ekrem sakatlandı

Kim bilir, bu iki ülkenin bir şeyleri değiştirmesi için bir fırsat. Oynanış ve sistemler açısından bazı revizyonlara ihtiyaçları var. Beni özel olarak ilgilendiren bir takım yok. Bir antrenör olarak maçları daha dikkatli  izlemeye ve analiz etmeye çalışıyorum. Bir takım ismi vermem gerekirse, İspanya derdim. Bu nedenle, kelime oyunlarını gerçekten seviyorum.

Geçtiğimiz hafta Spor Toto 1. Lig Gürsel Aksel Stadı'nda Altay ile oynadığı maçta düşerek sert bir darbe alan Göztepe, Adanaspor'dan geri dönüş yaptı. futboldan 2 mağlubiyete rağmen vazgeçmedi ve Adana'dan namağlup döndü. Geel-Roois takımın yokluğunda olumlu futbol oynadı. Göztepe ekibi futbolcuları golü Mehmet Çakır'a verirken, Altay tribünlerinde alevler yüzüne vurunca Mehmet Çakır ağır yaralandı. 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde beş gün yoğun bakımda kalan ve tedavisi devam eden Mehmet Çakır'ın giydiği Göztepe forması giyen futbolcular fotoğraf çektirdi.

Göztepe kalecisi Ekrem, 62. dakikada  teknik heyete zorlanarak sahadan sakat ayrıldı. Ekrem'in durumu, yapılması gereken incelemelerin ardından netlik kazanacak. Adanaspor maçını geride bırakan Göztepe, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Altay maçıyla ilgili aldığı karara odaklandı. 22. dakikada sona eren derbi için TFF kararını bu hafta açıklayacak. Teknik Direktör Şakir Özkyimoğlu ise travmatik bir deneyimin ardından Adanaspor'dan puanlarla dönmelerinin kendileri için olumlu olduğunu söyledi.

"Oyuncuları destekliyoruz"

Hafta boyunca oyunculara çok fazla destek verdiklerini söyleyen Özkalımoğlu, "Maalesef genelde bu durumlar bazen oyuna yansıyor. Özellikle ilk yarıda  ikinci  pozisyon bölgesine dönüşen top kaybımız oldu. Zamana göre pozisyon veren bir takım değiliz.Maç sonunda kalecimiz Arda çok net bir pozisyon alarak bir puanı toparlamamıza yardımcı oldu. İkinci yarıda hareketlerimiz bize net pozisyonlar verdi. Bu pozisyonlardan herhangi biri gol olsaydı, buradan galibiyetle ayrılırdık.

Galatasaray (Galatasaray), Dünya Kupası nedeniyle lige ara verildiği özel maçın hazırlıklarına devam etti.La Liga ile ortaklaşa düzenlenen hazırlık maçı kapsamında Sarı Kızıl Ordu, ilk kez evinde Vallecano ile oynadı. zaman.-1 kayıp. 12 önemli farkla oynayan sarı-kırmızılı ekip, sahasında Villarreal'i ana oyuncuları olmadan konuk edecek. Yunus Akgün, sezonumun başından beri beklentileri karşılamıyor ve ilk 11'de başlayacak Villarreal karşısında nasıl başlayacağını merak ediyor.