EDA DÜNDAR: ARINA iyi oynadı

EDA DÜNDAR: ARINA iyi oynadı

Bu konulara bütüncül yaklaşıyoruz. Daha sonra gelecek. Spor kulübü olarak Türkiye'de bu projeyi yaratan ilk  sivil toplum kuruluşuyuz. Diğer spor kulüplerinin de bizi takip ettiğini gördük. Rol model olabiliyorsak ne mutlu bize. Bir kişiye yardım edebiliyorsak, bu bizim için çok şey ifade ediyor.

F.Bahçe, Bu yıl 10 Kasım'da tüm televizyon kanalları ve medya ilk kez  Mustafa Kemal Atatürk'ün bölümlerini yayınladı. Dikkatimi çekmek için sportif Buse Naz Çakıroğlu'nu başrolde oynuyorsun

Atalarımıza olan bağlılığımız, ona olan sevgimiz, hasretimiz aslında filmin yıldızıdır. Tabii ki kadın sporcularımız da filmde yer alıyor. Cumhuriyet hanımları olarak biraz erken tıklayabiliriz. Ülkemizi ve bizi dünya sahnesinde temsil eden olimpiyat madalyalı kadın sporcularımız var. Biz de bununla gurur duyuyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği olarak ecdadımızla aramızda özel bir bağ olduğuna inanıyorum. Ben de çok gurur duyuyorum. Çok iyi bir film yaptık. Cumhuriyetin 100. yılı bizim için çok kıymetli. Çeşitli projelere imza atmaya devam edeceğiz. 29 Ekim'de fener yürüyüşü yaptık. O gün çok önemli bir kupa kazandık. Bu kupanın önemi, bizim için asıl değeri çok büyük.  29 Ekim 2022 etiketiyle müzemizde yerini almıştır. Farkındalığımız atalarımıza olan bağlılığımızı yansıtır ve bundan sonraki çabalarımızda da devam edecektir.

EDA DÜNDAR: ARINA iyi oynadı

Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem, takım arkadaşı Alina'ya hareketinin içeriğini anlatıyor. Son Galatasaray derbisinde tribünlerin ne kadar dolu olduğunu düşünen Erdem, diğer takımdan arkadaşı Macris ile ilgili bir soruyu yanıtladı.

Sezona Şampiyonlar Ligi ile başladınız. Vakıfbank'ı yendiniz. Kaptan olmana rağmen Alina'nın kupayı kaldırmasını istiyorsun. Fenerbahçe'de her zaman yapmak istediğim bir şeydi. En büyük hedefim gençlere ilham vermek ve onlara güzel anılar yaşatmak. Bu yüzden kupayı kazandığımızda Alina çok iyi oynadı. Bu anı onun için  güzel bir anı olarak ölümsüzleştirmek istediğim için ona kupayı verdim. Daha önce yaptığım bir şey. Kendi adıma uyguladığım bir gelenek.

MACRIS, Tribune ile iletişime geçmeye bayılıyor"

Macris'e sahadayken sormak istedim. Takıma inanılmaz iyi uyum sağlıyor ve taraftarlarıyla hemen bağlantı kuruyor.