Durumu düzeldiğinde göreceğiz

Durumu düzeldiğinde göreceğiz

"Boupendza da listeye girebilecek bir oyuncu. Türkiye'de forma giyen başarılı  bir oyuncu. Listede birkaç oyuncumuz var. Diğer bölgeler için de aynısı geçerli. 3 bölgeye geçmeyi planlıyoruz. Asıl amacı antrenör olan oyuncuların performansını artırır. İhtiyacımız olan ihracat bu. Bu galibiyet serisine devam edersek takımın daha da güçleneceğini düşünüyorum. Henüz resmi bir teklif yok. ”

“Birlik olmalıyız”

“Taraftarlarımızdan rica ediyorum, birlik olmalıyız. Sezonun ortası. Bu seriye devam ettiklerinde şampiyonluk için en büyük yarışmacının biz olduğumuzu görecekler. ” Spor Toto Premier Lig 19. Geçen hafta Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Konyaspor, Mert Günok'un ilk dakika hatasıyla  1-0 öne geçti. Bu sırada berabere kalan Siyah Beyazlı ekip, karşılaşmayı 90+5'lik golle  2-1 kazandı.

Doto Süper Lig'in 19. haftasında Konya Spor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Konyaspor, Mert Günok'un ilk dakika hatasıyla  1-0 öne geçti. Ardından berabere kalan Siyah-Beyazlılar, karşılaşmayı 90+5'lik golle 2-1 kazandı. Rıdvan Dilmen maçın ardından 8.5 kanalında konuştu. Dilmen, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve Romain Saiss'in seçimi konusunda aceleci bir karar verdi.

"Bu maçı 3 puanla kazanmak harika"

Rıdvan Dilmen konuşmasına şu ifadelerle başladı: "Puan farkı çok büyük ama  3 puanla alınan oyun harika. Konya bugün daha iyi bir oyun çıkardı. Ayrıca Beşiktaş da çok kaotik bir maçtı" Dilmen, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in tercihleri hakkında şunları söyledi: "Kazanan haklı. Teknik direktör güzel şeyler söyledi.

"İsmail'in fiziksel kusuru yok"

Rıdwan Dilmen, Beşiktaş'ın oyun olarak gerilemeye başladığını ve Güneş'in görev süresi boyunca fiziksel olarak da gerilediğini belirterek, "Fiziksel olarak sezon başından daha kötü durumdayız. Oyuncular saldıramaz. Valerien Ismael iyi durumda değil" dedi. Dilmen maçla ilgili yorumlarını şöyle sürdürdü: "2. Hiçliğin ortasında, Profesör Chenuoer'in aklı başına geldi. Oyun modelini değiştirmek. Değişime kadar Konya tüm dönen topları yakalar. Kazanmanız gereken oyunlarda Cenk'in varyasyonu yanlış. Açıkçası, Seth bir orta saha oyuncusu değil. Seth'i orta sahada oynayan bir koç iyi bir koç değildir. Stopere gitti ve maçı kazandılar.