Dünya Kupası'ndaki sakatlığından dönen Romain Seth

Dünya Kupası'ndaki sakatlığından dönen Romain Seth

Teknik Komite'yi memnun edecek şekilde önceki gün antrenmana katıldı. Ghezzal'ın şubat ayında takıma katılması durumunda bir aksilik olmazsa Saiss'in Kasımpaşa karşısında 11. sırada olacağı söylendi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir sonraki antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Dodobo Süper Lig'in 17. haftasını BAY ile geçirin ve 18. hafta bitti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, önümüzdeki hafta Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ederken, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Güneş'in açıklamasının özeti şöyle:

"Her maç önemli, lig uzun bir maraton. Hiçbir takım ne iyileşir ne de kötüye gider. Antep'e karşı 2 puan kaybettik ve bu bize yakışmadı. En önemlisi oyun felsefemiz ve bu alanda ilerleme kaydettik. "

"Adana Demirspor'un ardından Kasımpaşa maçını da kazanarak playofflara kalmak istiyoruz. Takım bir bütün olarak iyi durumda. Salih, Oğuzhan ve Ghezzal için işler pek iyi gitmemektedir. Kerem durumunda 3 ila 5 gün sürebilir. Bugün Weghorst vardı. Göreceğiz. "Takımı toparlamaya çalışacağız. Oyuncularımızın kendilerine güzel cevaplar verdiğini söyleyebilirim. Transfer yazılı ve imzalı ama ben bir şey söylemedim."

"Masuaku, tıpkı diğer oyuncularımız gibi bizim oyuncumuz. Devre arasında onları değerlendireceğiz. Ben, ön büro ve oyuncular kimin ayrılacağına karar vereceğiz. Bu her oyuncu için geçerlidir. "Bana istatistiklere inanmadığını söylüyorlar... Kimse istatistiklere itiraz etmez ama futbol bilimle eşanlamlı değildir. 2 artı 2  4 etmez. Bazen pratiktir, bazen değildir. Bazen altın, bazen değil. Bazen kırmızı kart, bazen değil. Bu yoruma açıktır. "

"Etrafta dolaşıp her şey hakkında konuşmak iyi değil. Bazen çok özel yerlere gidiyoruz. Ulusal bir sorundur. Kozmik odadan başlayın... Seyirci odasına, aile odasına girerseniz, tüm değerlerinizi kaybedersiniz. 30 yıl geriye giderseniz ve benim sözüme inanırsanız, bugün hala geçerlidirler. 30 yıl önce bizim yaptığımızı bugün başkaları yapıyor. Haklı olsun ya da olmasın önemli olan söylediklerimizi paylaşmak ve ortak payda bulmaktır. Hakem kırmızı kart gösterebilirdi, açıklama yaptı. O bir hata yaptı. Bu bir suç değil, bir hata. Bilinçsizce gerçekleşir.