Dört İtalyan takımı kıyasıya mücadele etmeye başladı

Dört İtalyan takımı kıyasıya mücadele etmeye başladı

Dünya Kupası'nda ABD milli takımında oynadığı 4 maçın hepsinde forma giyen Haji Wright'ın Süper Lig'deki performansı da yakından izlenecek. 24 yaşındaki oyuncunun, Dünya Kupası tatilinin ardından ilk maç olan Ankaragücü maçında tribün dışında İtalya temsilcisini takip edeceği açıklandı.

Danimarka ekibi Nandeisk'ten Antalya Sports'a transfer olan Haji Wright'ın bonservis bedeli de belli oldu. Antalya Sporting ile üç yıllık 1.000.880.000 €'luk bir sözleşme imzalamak, saldıran futbolcu için  10 milyon €'luk tarihi bir anlaşma için müzakerelerin kapısını aralayacak.

Dünya Kupası golleri

Kariyerinde Dünya Kupası'na ilk çıkışını yapan Haji Wright, ABD milli takımı için dört maçın hepsinde forma giydi ve Dünya Kupası'nda Çin Süper Ligi'nde 137 dakika forma giyen 19 yaş altı yedinci oyuncu oldu. İngiltere'nin son 16 turundaki tek maçına çıkan Haji Wright, grup aşamasında gol atamasa da Hollanda karşısında elemeyi başardı.

Takımının tek golünü atan başarılı bir futbolcu, takımın elenmesine  engel olamaz. ABD milli takım teknik direktörü Greg Berhalter'in ilk tercihi olmayı başaramayan Haji Wright, sahada  137 dakikada 1 gol kaydetti ve golünü 0.65'te tuttu.

Atalanta izleyecek

Atalanta, Dünya Kupası'na katılmasının ardından dikkatleri üzerine çeken transfer isimlerden biri olan Hacı Wright ile ilk ilgilenen takım oldu. Son birkaç yıldır Serie A'da öne çıkan  takımlardan biri olan Atalanta'nın yanı sıra Haji Wright'ın arkasında 3 takımın daha  olduğu aktarılıyor. Antalya Spor Takımı'nda ortalama 1.5 yıl forma giyen Hacı Wright, 47 maçta kırmızı beyazlı formayı giydi. Amerikan futbolcusu 24  gol kaydetti ve 3 kez de arkadaşlarına yardım etti. Başarılı futbolcu, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'den Enna Valencia'nın ardından 12 maçta 9 golle ikinci sırada yer alıyor.

Fenerbahçe, 2022 Dünya Kupası için iddialarını artırmaya devam ediyor ve yıldız futbolcuyu hedeflerinde. Maçlarda attığı gollerin ardından milyonlarca taraftarı bulunan forvet oyuncusu, Rennes ve Celtic'te de kendisini kadrosuna katmak istiyor. Görev süremin başlarında, Kanaryalar ulusal forvet oyuncusunu Watford'dan devraldı ve hemen Belçika 2. Lig tarafı Dendel'i atadı.