Domenec Torrent’in Dikkat Çeken Basın Açıklamaları

Domenec Torrent’in Dikkat Çeken Basın Açıklamaları
Galatasaray’ın kendisi için çok özel bir kulüp olduğunu belirten Domenec Torrent, Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim hakkında da konuştu. "Sayın Terim'den sonra baskı hissetmedim, oluşturuldu. Ben kendisine çok büyük saygı duyuyorum

Galatasaray’ın kendisi için çok özel bir kulüp olduğunu belirten Domenec Torrent, Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim hakkında da konuştu. "Sayın Terim'den sonra baskı hissetmedim, oluşturuldu. Ben kendisine çok büyük saygı duyuyorum. Sadece Türkiye için değil, Avrupa için de önemli bir isim. Ben buraya Sayın Terim'le karşılaştırılmak için değil Galatasaray'a katkı vermek için geldim." İfadeleriyle birlikte Torrent, Fatih Terim ile karşılaştırılması konusunda açıklamalar da yaptı.

"Başkan Burak Elmas bana Galatasaray'ın tarihini anlattı. Gerçekten çok etkilendim. Bu kadar büyük bir kulübün parçası olmanın ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Buraya geleli 45 gün oldu ama Galatasaray benim için çok özel bir kulüp. Bir gün buradan ayrılsam da yine Galatasaray'ın maçlarını izler, tarafını tutarım." Sözleriyle de dikkatleri üzerine çeken Domenec Torrent, Galatasaray ile olan bağını bu cümlelerle açıkladı. Galatasaray ile ilerleyen dönemlere yönelik güzel projelerinin de olduğunu basın konuşmasında belirtti.

Yapmış olduğu basın konuşmasıyla birlikte Torrent, Galatasaray’da daha güzel yerlere geleceğini de ifade etti. Konuşmasını da "Gelecek sezon Türkçe röportaj vermek isterim. Bana rahatlıkla 'Dome' diye hitap edebilirsiniz." Şeklinde samimi sözlerle tamamladı. Domenec Torrent kendini Galatasaray spor kulübüne adamaya çalışan başarılı teknik direktörlerden biri olarak basın mensuplarını karşıladı.

Domenec Torrent Fatih Terim Hakkında Konuştu

Süper Lig’in son iki haftasında yeniden canlanmaya başlayan Galatasaray’da şimdilerde Domenec Torrent teknik direktörlük yapıyor. Fatih Terim’den görevi alan İspanyol teknik direktör, takım ve Fatih Terim hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Özellikle de teknik direktörün Fatih Terim hakkında belirttikleri herkesin ilgi odağı oldu.

Yayıncı kuruluş beIN Sports'a önemli basın açıklamalarında bulunan tecrübeli teknik adam, Galatasaray’ı tercih etme sebebini ve ilerleyen zamanlarda yapmayı planladığı projelerini aktardı. Domenec Torrent Galatasaray için şunları söyledi; "Galatasaray, Türkiye'nin 4 yıldızlı tek takımı. Bu takımın teknik direktörü olmaktan onur duyuyorum. Katalunya'da Girona bölgesindenim. O bölgede Türk futbolu denince akla ilk Galatasaray gelirdi." Sözlerine ayrıca Galatasaray’a daha fazla katkı sağlayabilmek amacıyla geldiğini de ekledi.