Devre Arası transfer

Devre Arası transfer

Seth orada yargılanabilirdi, durmuştu. Tamam, oyun eksikliği zor, ama  bu ligde 6 numaralı bir oyuncudan görmekte zorlandığımız şutlardan bazılarını atıyor. (Umarım genç oyuncu Berkay Kençtemur yakında burada olur ve topların nasıl düştüğünü görebiliriz...) Redmond da kendi oyununda ve oyunun pozisyonunun büyük bölümünde Muleka olmak istediğimiz yer.En büyük  eleştirim profesörün müdahale zamanıdır. Özellikle son 10 dakika. Sol taraf bitmişti, sonunda ne yaptığını bilmiyordu. Dele Alli'nin bu kadar geç kalmasının mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Her nasılsa işleri alt üst etme ve bir şeyler yapma yeteneğine sahip. Olumlu bir şey yapmazsa, beceriksizliğinden bile yararlanırız. Maçın tamamına bakıldığında, birisinin kazanacağını söyledilerse, o Beşiktaş'tı ve kazandılar. Konya her zaman kazanmayacak, bu sefer olsun.

İyi planlanırsa ikinci yarı zor olabilir ama kolay olmayacak. Takımın daha alacağı çok yol var. Türkiye Kupası daha erişilebilir bir hedef olmaya devam ediyor. Son 6-7 yılın 3'ünde şampiyonluklar kazandığımız için panik halinde değiliz. Güçlü bir ekip kuralım, büyük ekip kimliğimizi kaybetmeyelim, gerisi öyle ya da böyle gelecek. Ama asıl sorun ayakta değil hentbolda. Şu anda basketbolda sonuncuyuz. İlk yarı bitti. İkinci yarıdaki 15 maçın sekizi bitti ve hepsini kazanmamız gerekiyor. Yetkililer Çin'den gelen çok ama çok iyi 3 yabancıyı kurban ve yalvarma şeklinde kovalayıp ikna etmek zorunda kaldı. Çevresindeki insanlara, potansiyeli olan veya olmayan genç yabancılara  yol vermemelidir. Taraftarlar bu 8 maçta Acatral'ı tamamlamalı. Gelecek yıl için uzun vadeli ve bunun gibi bir şey düşünüyoruz.

Devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte Beşiktaş çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör Şenol Güneş'in siyah beyazlı takıma katmak istediği yerlerden biri de bek Sağ beke geçmek isteyen Kara Şahinler, Braga'dan Portekiz forması giyen Vito Tormena ile temasa geçti. İlk görüşmenin ardından Beşiktaş, Braga'ya 3 milyon euro'luk teklifte bulundu. Ancak başlangıçta bu oyuncu için 6 milyon euro'nun üzerinde bir beklenti içinde olan Portekiz ekibi, teklifi düşünmeden olumsuz yanıt verdi. Brezilyalı oyuncu daha önce Sao Paulo, Novorisundino, Gil Vicente ve Portimonense'de forma giymişti.