Danimarkalı sol bek hakkında olumlu yorumlar yaptığı bildirildi

Danimarkalı sol bek hakkında olumlu yorumlar yaptığı bildirildi

Danimarkalı sol bek adeta bir asist makinesi. Bu sezon Sparta Prag formasıyla 15 maça çıktı. 2 gol atıp 8  asist yaptı. Geyer'in sözleşmesi 2024'te sona ererse, Geyer gerekli sayıda oyun oynarsa satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifi alacak. Dünya Kupası'nın devre arasında lige verdiği değerlendirme ile siyah beyazlılar çalışmalarını sürdürdü. Dün sabah salonda yapılan antrenman, sahada  ısınma koşuları, pas ve 5'e 2 antrenmanlarla devam etti. Antrenman yan top ve tutuklu tekme idmanlarıyla tamamlandı. Ekip üyelerinin iddialı ve neşeli tavırları büyük ilgi gördü. Bu durum teknik direktör Şenol Güneş'i de sevindiriyor. Siyah-beyazlılar akşam da taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Dünya Kupası ve Türkiye 1. Ligi'nde futbola 2 Aralık Cuma oynanacak maçlarla devam ediliyor. Peki bugün hangi maç hangi kanalda yayınlanacak? Ahmet Nur Çebi, Hasan Arat ve Tevfik Yamantürk'ün olası başkan adaylığını değerlendirdi..

''İsterlerse bırakın''

"Beşiktaş'ın başkanını Meclis seçecek. Aday  düşünen arkadaşların Meclislerle bağlantıları olması normal. Ama  biraz erken. Böyle bir niyetleri varsa çıkıp söylesinler.  Ama bunu hissediyorlarsa çıkıp söylemeliler. Bu sayede benimle olan ilişkileri  zayıflamaz. Artık hiçbir şey açık değil. Geriden geldik ve bu şampiyonluğu aldık. Taraftarlar sahaya gelsin takıma destek versin. Futbolcular taraftarları mutlu etmek için oynarlar. Kızarsınız ve onlara bağırırsınız, bu da performansı yavaşlatır.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'un "Ahmet Nur Çebi - Özel Yayını" hakkında konuşuyor. TRT Spor sunucusunun “Valerien Ismael'e neden olmasın?” sorusuna Ahmet Nur Çebi, “Tüm çalışanlara desteğimi sunuyorum. Abdullah Avcı, Sergen Yalçın ve Önder Karaveli, ben de İsmail'i destekliyorum. Sonuçta bir işe inanarak başlıyorsunuz. Ne yazık ki, medyanın İsmail'i aşırı yargılaması ve olumsuz değerlendirmesi öğretmenin moralini de bozdu. Hatay ile oynadığı maçın ardından "Devam etmek istemiyorum" dedi. Onu da  gönderdik. Ama her kötü şeyde bir hayır vardır. Daha sonra Şenol Güneş ile çalışma şansım oldu. Valerian Ismail'i seviyorum. Çok iyi bir çalışma tekniğidir.