Danimarka'da Victor Nelsson'a Dünya Kupası uğurlaması

Danimarka'da Victor Nelsson'a Dünya Kupası uğurlaması
Danimarka milli takımında Dünya Kupası'nda forma giyecek olan Victor Nelson, şimdi de Avrupa devleri tarafından aynı şeyi yapması için çağrılıyor.

Danimarka milli takımında Dünya Kupası'nda forma giyecek olan Victor Nelson, şimdi de Avrupa devleri tarafından aynı şeyi yapması için çağrılıyor. Özellikle İspanyol kulübü Sevilla, kupa sonrası resmi bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.Geel-Rooies, Nelsson'ı satmaya ve onun yerine bir başkasını getirmeye hazır. Sadece kulübün bonservislere karşı tavrı oldukça net. Galatasaray yönetimi, Nelson'ın satışından 25 milyon Euro'luk bir gelir bekliyor.

Galatasaray Omar ile sağ bekte başladığımda yolları ayırdı, Boey/Dubois ikilisi ile devam edin, o Mert Moore Düer'in bir süredir ilgisini çekiyor. Enternasyonalin gündeme gelmesinin bir nedeninin de Avrupa kulüplerinden Boye'a yoğun ilgi olduğu anlaşılıyor. Fransız sağ bek satılabilirse Mert Murdour'a bir alternatif düşünülüyor. Sarı-kırmızılı hükümet kadrosunda halen yerli sağ beklerin bulunduğuna dair haberler de var

Kulüple ilişkisi devre arasında bozulacak olan Van Aanholt ile ayrılık görüşmeleri başladı. Yılda 1.9 milyon Euro kazanan Hollandalı futbolcunun, sezonun geri kalanında borçlulara ifade vermek istediği anlaşıldı. Öte yandan Huang Hongjun, 32 yaşındaki sol bek için şu anki ilerlemesinin bedelini ödetmeyi ve kalan bölünmelerdeki haklarından vazgeçmeyi planlıyor ve görevden alınması bu şekilde yapılacak. Müzakerelerin gelecek yıl Ocak ayına kadar sürmesi bekleniyor.Milli takım kaptanı Tuche Kanetes, Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası elemeleri öncesi açıklamalarda bulundu.

Kanites, "Genç bir takımımız var, iyi bir takımız. Teknik direktörümüzle yıllar önce çalıştık. Şimdi hazırlıklara başladık. Bizim için çok güzel iki maç olacak. Slovenya maçı bizim için özellikle önemli. İlk kez Mersin'de oynadık. Taraftar desteği inanılmazdı. Bu maçları bu taraftarın önünde oynamak bizim için harika" dedi.Tehlikeli sonuç Galatasaray'ın öne geçmesine denk geldi. Seferovic'in beklenen çıkışını sağlayamayan Galatasaray, önce Icardi'nin almak istediği yıldızın ismiyle temasa geçti.

Takımlar sezona erken başlıyor

Çin Süper Ligi devleri Galatasaray  oldukça hareketli bir yaz ve kayıt dönemi geçirdi. Sarı-kırmızılı ekip, kadrosuna kattığı oyuncularla dikkat çekti. Şu anda Süper Lig devleri arasında Lucas Torreira, Youssef Demir, Frederic Mitzjo, Sergio Oliveira, Abdelkerim Barda Kitsch, Leo Dubois, Mathias Ross, Kazim Caratas, Harris Seferovic, Dries Mertens, Juan Mata, Mauro Icardi ve Milot Rashica yer