Çok iyi miyiz? Değiliz. Kötü müyüz? Değiliz ama...

Çok iyi miyiz? Değiliz. Kötü müyüz? Değiliz ama...

Larsen dışındaki tüm isimlerin antrenman kampına dahil edilmesi umut ediliyor. Belek olacak. Abdullah Avcı altyapıdan 5-6 kişiyi sürece dahil etse de yorucu tempoya rağmen antrenmanlarda rekabet yoğundu. Günde iki antrenman yapan Bordeaux'nun mavi takımında Visca ve Perez de yer alıyor ve bu da insanları güldürüyor.

Bruno Perez, Huesca'ya benzer bir sakatlıktan kurtulan bir başka isim. Brezilyalı sağ bek, geçen sezon Millespoor'un Adana'sına karşı Aşil tendonundan sakatlandı, ortalama altı aydır oyundan uzak ve şu anda takımla tam antrenman yapıyor. Yurt dışı kontenjanı nedeniyle lisansı geri alınan Perez, Bordo mavili formayla ikinci yarıda meşguliyetini sürdürdü. Perez, 5 şampiyonluk turunun ardından oynayacak.

2023 Fenerbahçe Akademi için oldukça hareketli bir yıl olacak. Elbette 4 Sarı Lacivertliler Alt Yaş Grubu takımı 5 uluslararası turnuva oynadı. Böylelikle U10 takımı önce 8 ve 10 Nisan'da Brüksel'de (Belçika) düzenlenen Avrupa Kupası'na, ardından 15 ve 16 Nisan'da Hohenzollern Uluslararası Kupası'na (Almanya) katılacak. U12 takımı, 6-9 Nisan tarihlerinde Altınordu'nun düzenleyeceği İzmir Kupası'na katılacak. Fenerbahçe U16, All-Star Kupası'nda (Çek Cumhuriyeti) mücadele edecek, kesin tarih pek bilinmiyor. U17 takımı, 23-28 Haziran tarihleri ​​arasında Mad Cup'ta (İspanya) oynayacak.

Milli rotasyonla ilgili ciddi sorunları olan Galatasaray, altyapıdan A takımına göz kırpan genç oyuncularla geçici transferlerde Türk oyuncu takviyeleriyle karşılaşmaya hazır. Teknik direktör Okan Buruk'un zaman zaman şans verdiği genç oyunculardan Safe Bayram ve Metehan Baltacı da milli takım formalarında önemli işler yapıyor. U21 milli takımının Polonya ile oynadığı son özel mücadelesinde Ay Yıldızımız rakibine 2-3 mağlup oldu ve iki gol de Saf ve Metehan'dan geldi.

Safe Bayram (19), U21 milli takımının kaptanlığını yapıyor.

Milli takımımızın ilk 11 maçında forma giyen Safe Bayram (19) üç kalede görev yaparken, 20 yaşındaki Metehan geç kalmasına rağmen gol attı. Milli eğitim kampından erken dönen iki futbolcu, Florya Metin Oktay tesislerinde bireysel antrenmanlara başladı. Safe Bayram ve Metehan Baltacı'nın yanı sıra Galatasaray'ın bir diğer savunma oyuncusu Kazımcan Karataş, Polonya karşısında ikinci yarıda milli takım formasını giydi.