Çlingiroğlu, “2.5 milyon euro vereceksiniz

Çlingiroğlu, “2.5 milyon euro vereceksiniz

Sadece olay örgüsüne sempati ile bakın. Bunlar popülist yayınlar, panik yayınları… Buna ihtiyacın yok. “Ebu Bekir'i kabul edersen senin için pek bir şey değişmez. Adil rekabetten bahsetme, o tür insanlarla yemek yemem. Yaralandığım için yalan söyledin. Kendi takımım için kullanacağım. İki müdahale yapar ve iki gol atardı. Sonra Aboubakar, Aboubakar.. Şu eserlere bakın"

"Aboubakar'ın tarihi yılına bakın"

Kamerunlu futbolcuyu eleştiren Çlingiroğlu, "Aboukar'ın  tarihi yılına bakın. Personel kim? Talisca, Quaresma, Pepe var. Bu yüzden Muleka ondan  daha fazla oynadı ve daha fazla gol attı" diye devam etti. Abobukar'ın şansının Dünya Kupası'nda Brezilya'ya attığı gol olduğunu söyleyen Çiligüroğlu, "Daha makul şartlarda gelsin" dedi. takıma Transfere gerek yok.

"Beşiktaş'ın parası gitti"

TRT yorumcusu, Ebu Bekir'in iki kez Türkiye'ye geldiğini hatırlatarak, "Dayanamadığım bir yerde. Ancak Arabistan'a gitti. Parayı bir çantaya koydular. Bu parçaları asla bulamazsınız. Takviyeye ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray'ın yerinde olsak anlarım ama bir forvetiniz yok, iki tane var. Cenk Tosun ve Muleka. Alsalar Beşiktaş'ın parası gidecekti. Beşiktaş, sezon başında Burnley'e kiraladığı Hollandalı futbolcu Wout Weghorst ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş'ın formu Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 16 maçta boy gösterdi. Weghorst 1426 dakika sahada kalarak 8 gol atıp 4 asist yaptı. Wout Weghorst ligde Ümraniyespor ve Fatih Karagümrük, Sivasspor, İstanbulspor, Hatayspor, Gaziantep FK ve Kasımpaşa için iki gol attı. Forvet oyuncusu, Ziraat Türkiye Kupası'nda  Serik Belediyespor ile Şanlıurfaspor arasında 49 dakika forma giydi. Burada da Weghorst bir zamanlar Şanlıurfa'nın ağını üzerinden atmayı başarmıştı.

Weghorst, Beşiktaş için hücumda harika bir iş çıkardı ve ayrıldığında siyah beyaz kasalarda da nakit para  sağladı. Hollandalı futbolcu için anlaşan İngiliz devleri Manchester United ve İstanbul'un temsilcileri, Weghorst'un imzasına tanık olmak için oturdu. Beşiktaş, transfer için yaklaşık 3 milyon € ücret alacak. Transfer arayışlarına başlayan ve defansa güç katmak isteyen Beşiktaş, Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Braga'da forma giyen Vitor Tormena ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.