Cho Gue Sung'un bu maçtan hemen sonra milyonlarca hayranı oldu.

Cho Gue Sung'un bu maçtan hemen sonra milyonlarca hayranı oldu.

Gana ile oynanan maçın hemen ardından taraftar sayısı milyonlara ulaştı. Cao Gecheng'in maçtan önce 20.000 hayranı vardı, ancak iki gol attıktan sonra hayran kitlesi 1,6 milyona ulaştı.

24 yaşındaki forvet, Gana'ya karşı oynanan maçta iki gol atarak Güney Kore'yi temsil eden maçta iki gol atan ilk oyuncu oldu ve aynı zamanda maçta iki gol atan ilk Asyalı oyuncu oldu.

BEŞİKTAŞ'ın gündeminde

Benim görevimin başında Beşiktaş'ın pas listesine giren Zhao Guixing'in adı Türkiye'de ilk kez anıldı. Siyah-beyazlılarda İzlanda ve Moldova karşısında sergiledikleri performansla dikkat çeken Güney Koreli oyuncular, oyuncunun şartlarını talep ederek transferleri derhal askıya aldı.

Cao Guosong'un Hayatı Değişti

Gana ile oynanan maçın ardından büyük bir hayran kitlesine sahip olan Zhao Guicheng, cep telefonunu kapatacağını duyurdu. Uzun süredir sosyal medyada paylaşım yapmayan 24 yaşındaki futbolcu, telefonda kendisine gelen teklif üzerine kapatmak zorunda kaldığını söyledi.

Favori Yağmur Oluşturuldu

Genç oyuncunun maç sonrası 1.6 milyon olan  takipçi sayısı 2.8 milyona yükseldi. Birkaç ay sonra genç golcünün paylaştığı bir fotoğraf 3 milyon beğeni almıştı.  Sezon başında Spor Toto 1. Lig'den Göztepe için Süper Lig lideri Fenerbahçe'ye kiralık olarak giden kaleci İrfan Kan Eribayat, Antalya kampında sarı-lacivertlilere lacivertli bir top taktı. . Fenerbahçe'nin 1 numaralı kalecisi Altey, sırtından sakatlanan ve güven dolu Villarreal, Alanyasport ve Salernitana özel maçında şansı kabul eden İrfan Can'ı kurtarıyor.

Sarı-lacivertlilerin kadrosunda, geçen yıl Süper Lig'e veda eden Göztepe taraftarıyla yaşadığı gergin ilişki nedeniyle cezalı olan ve daha sonra affedilen İrfan Kan'ın işe alınacağı iddia edildi. Fenerbahçe için hazırlık döneminde  satın alma opsiyonu bulunmakta ve dönem sonunda tavsiye mektubu verilmektedir. Göztepe yönetimi 24 yaşındaki kaleci için 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli belirledi, Fenerbahçe de 1+3 yıllık sözleşme imzaladı. Zaman kampı teknik ekibinin haberine göre, Fenerbahçe'nin Göztepe'ye kiraladığı ve Huang Hongren'den bir yıllığına kira kontratını satın alma hakkı olmayan defans komutanı Orta Kaya'yı görevden alabileceği haberi de var.