Cenk Tosun Hedefini Açıkladı!

Cenk Tosun Hedefini Açıkladı!
Cenk Tosun Beşiktaş kadrosu ile ikinci kez bir araya geldi ve Konyaspor maçı ile rekabete başladı. Takımın izin günü olması dahi, Cenk Tosun' un çalışmasına engel olmadı. Oynanacak olan Gençlerbirliği maçı için hazırlık yapan futbolcu, kondisyonu daha üst düzeye çıkararak, pazartesi oynanacak olan, maça hazırlık yaptığını söyledi.

Cenk Tosun Beşiktaş kadrosu ile ikinci kez bir araya geldi ve Konyaspor maçı ile rekabete başladı. Takımın izin günü olması dahi, Cenk Tosun' un çalışmasına engel olmadı. Oynanacak olan Gençlerbirliği maçı için hazırlık yapan futbolcu, kondisyonu daha üst düzeye çıkararak, pazartesi oynanacak olan, maça hazırlık yaptığını söyledi. Cenk Tosun,' un ilk 11’ de maça başlaması bekleniyor. Bilindiği üzere, ara transfer dönemi Everton’ dan kiralanmıştı. Kurallara uyarak karantina sürecini tamamladıktan sonra, bir kaç idmanla oyunlara hazır hale gelmişti. 

Daha öncede Beşiktaş kadrosunda yer alan Cenk Tosun, ikinci kez takımda yer alıyor. Konya maçında ilk 11’de başlayan 29 yaşındaki Tosun, gol atmasa da performansı ile ilgiyi üzerine çekti. Dün genel izin gününü de boş geçirmedi ve şahsi olarak çalışmaya devam etti. Süper Lig' de pazartesi oynanacak Gençlerbirliği maçı için, tüm hazırlıklarını yaptı. 

Hedefimiz Şampiyonluk!

Konyaspor maçından sonra, röportaj yapan Cenk Tosun” Hedeflerim çok büyük. Beşiktaş benim ailem ve yuvama geri döndüğüm için, çok mutlu hissediyorum. Siyah beyaz forma benim hayatımda çok önemli bir yere sahip. En başta da çok kıymetli. Takım olarak son maçları galibiyetle aldık. Lig de birinci olmak ve kupayı almak, en büyük hedefimiz. Umarım şampiyon biz oluruz. Yolumuza başarıyla devam edeceğimizi düşünüyorum. Elimden gelen desteği, her zaman vereceğim " dedi.