Çaykur Rizespor, Can Muhammet Vural ile anlaştı

Çaykur Rizespor, Can Muhammet Vural ile anlaştı
Çaykur Rizespor, forvet oyuncusu Can Muhammet Vural (21) ile 5 senelik sözleşme imzaladı. Vural, 'Rizespor camiasına layık bir sporcu olmak için elimden geleni yapacağım' Lavivabet  dedi.Çaykur Rizespor, yeni transferi Can Muhammet Vural ile Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlenen tören ile 5 senelik sözleşme imzaladı.

Çaykur Rizespor, forvet oyuncusu Can Muhammet Vural (21) ile 5 senelik sözleşme imzaladı. Vural, 'Rizespor camiasına layık bir sporcu olmak için elimden geleni yapacağım'   dedi.Çaykur Rizespor, yeni transferi Can Muhammet Vural ile Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlenen tören ile 5 senelik sözleşme imzaladı.

Pilot takım anlaşması yapmış olduğu Pazarspor'dan renklerine bağladığı Can Muhammet Vural ile sözleşmeyi imzalayan Çaykur Rizespor Asbaşkanı Serkan Karavin 'Can kardeşimizle 5 senelik bir sözleşme imzalıyoruz. Ama bu sene Pazarspor formasını terletecek. Bizim gönlümüz kalbimiz onunla birlikte. Gençlere çok özen gösteriyoruz. İnşallah altyapı binamız bittiğinde daha farklı hizmetlerde bulunacağız' dedi.

İmza töreninde hazır bulunan Pazarspor Başkanı Mustafa Taşkın da 'Çaykur Rizespor'un  Yıllardır Rizesporumuz da bölgenin gençlerinin oynayamamasının özlemi içindeyiz. Pazarspor olarak bizim de vazifemiz Süper Lig'deki takımlara sporcu yetiştirmek. Çok aceleci davranmadan bir iki sene sabredersek bunun meyvelerini toplayacağız' açıklamasında bulundu.Genç futbolcu Can Muhammet Vural da 'Benden beklentilerin farkındayım. Önemli olan bu beklentileri en kısa bir süre içinde yerine getirebilmem. Rizespor ailesine katıldığım için çok mutluyum. Bu camiye layık bir sporcu olmak için elimden geleni yapacağım' diye konuştu.