CANLI İZMİR CHP dev İzmir mitingini internetten kesintisiz izle!#KılıçdaroğluİzmireGeldi

CANLI İZMİR CHP dev İzmir mitingini internetten kesintisiz izle!#KılıçdaroğluİzmireGeldi
CANLI CHP İzmir mitingini internetten kesintisiz izle!#KılıçdaroğluİzmireGeldi..CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin İzmir'de düzenlediği dev mitingde saat 17:00'da halka hitap edecek.
 CANLI CHP İzmir mitingini internetten kesintisiz izle!#Kılıçdaroğluizmirde..CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin İzmir'de düzenlediği dev mitingde saat 17:00'da halka hitap edecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Çankırılılara, “Size ne verdi Allah aşkına? 13 yıllık iktidarlarında size ne verdiler? Hepimiz şapkamızı önümüze koyacağız ve düşüneceğiz. Siz onlara iktidar verdiniz, milletvekili verdiniz, verdiğiniz milletvekili millet için değil, cebi için çalıştı, çiftliğine çiftlik kattı. Yetmiyor mu artık bu” diye seslendi.

 

-“İsraf var. Ben söylemiyorum onlar söylüyorlar. Vicdanı olan bazıları diyor ki, eğer israf olmasaydı vergiye bile gerek kalmazdı. İsraf haram mı? Haram. Bu Ankara’daki beylerden birisi israf için Papa’yı örnek gösterdi. Papa’yı niye gösteriyor? Neden Sevgili Peygamberimizi göstermiyor? Nasıl yaşadığını niye anlatmıyor?”

 

-“Yoksulluk var, işsizlik var. Sadece Çankırı’da düşünmeyin bunu. 13 yıldır iktidardalar 6 milyon 250 bin işsizimiz var. 17 milyon yoksulumuz var. Sizin çocuklarınız işsiz kaldığında KPSS sınavına giriyorlar, o Ankara’daki beylerin çocukları hiçbir sınava girmeden doğrudan devlet memuru oluyorlar. Bu gerçeği bile bile hala Çankırı biz artık uyandık, artık harama ortak olmak istemiyoruz, yalana ortak olmak istemiyoruz demeyecek mi?”

 

-“Gidip propaganda yapıyorlar Kılıçdaroğlu gelirse sosyal yardımları kesecek diye. Niye kesiyim? Açık ve net söylüyorum bütün Çankırılı kardeşlerim, bütün Türkiye  duysun. Hiçbir sosyal yardımı kesmeyeceğiz tam aksine bütün sosyal yardımları en az 2 katına çıkaracağım”

 

-“Emekliye ramazanda bir kurban bayramında bir, yani  2 maaş ikramiye vereceğim dedim. Kıyameti koparıyorlar nasıl 2 maaş ikramiye verirsin, parayı nereden bulacaksın diye. Ne söylerlerse  söylesinler, ister patlasınlar, ister çatlasınlar vallahide billahi de CHP’nin iktidarında o 2 maaş ikramiyeyi emekliye vereceğim söz Kılıçdaroğlu sözü.”

 

-“Şimdi yeni bir propaganda başlatmışlar Kılıçdaroğlu verecek ama 2 maaş ikramiye sadece bir sefer verecek 1 yıl ondan sonra kesilecek. Buna da sakın inanmayın. CHP iktidarında çıkaracağımız ilk kanun, bir numaralı kanun emeklilere ramazanda ve kurban bayramında birer maaş ikramiye verilmesi olacak. Sınırı olmayacak. Elbette ki her ramazan bayramı, her kurban bayramında vereceğiz.”

 

-“Bir yalan da Bağ-Kur’luya ikramiye verilmeyecek yalanı, hayır Bağ-Kurluya ikramiye verilecek, sadece milletvekili emeklilerine ikramiye verilmeyecek.”

 

-“Kredi kartlarının faizlerinin, tüketici kredisinin faizlerinin en az %80’inini sileceğim. Bunun içinde diyorlar parayı nereden bulacaksın diye. Onların aklı ermez bunun devlete falan hiçbir yükü yoktur. Sadece namuslu olacaksınız, sadece kararlı olacaksınız, sadece halkı düşüneceksiniz, sadece borçluyu düşüneceksiniz.”

 

-“Refahı tabana yayacağız. Üreteni destekleyeceğiz. Sabahın köründe tarlasına gidip çalışanı çiftçiyi destekleyeceğiz. Sözüm söz mazotu çiftçi için 1,5 lira yapacağım”

 

-“Diyorlar ki, çiftçi için mazotu 1,5 lira nasıl yapacaksın? Sevgili Çankırılılar, onlar yatlara, gemilere mazotu 1 lira 21 kuruştan veriyorlar. İncide, pırlantada, yakutta KDV’yi ve ÖTV’yi sıfırladılar. Bende çiftçinin kullandığı mazotta KDV’yi ve ÖTV’yi sıfırlıyorum o kadar.”

 

-“Öğrenciler, gençler, umudumuz olan gençler.İkinci öğrenimde sizin ödediğiniz paralar var. Onları kaldıracağım. 13 yılda yurt sorununu çözmediler, Ben 13 yıl değil, 4 yılda değil, 1 yılda yurt sorununu çözeceğim. Sizi seviyorum, size güveniyorum.”