CANER ERKİN'İ KABUL ETMİYORUZ

CANER ERKİN'İ KABUL ETMİYORUZ

" Başkan hakkında konuşmadık ve aktörler. Şu anda ayrılan oyuncu yok ve herhangi bir  oyuncu satın almadık. Ne alabiliriz ne de gönderebiliriz. Görev süresi boyunca oyuncu alabilirsiniz, ancak şu anda bu mümkün değil.

'Birisi olmak istemiyoruz'

Ben kamuoyunda "karşımdaki insan berbat, ben iyiyim" algısını  bulmuyorum. Hatalar var ve onları düzeltmek istiyorum. Çok hata yapan oyuncu varsa gider. Cephe yok, başkalarını suçlamak ve kendimizi haklı çıkarmak istemiyoruz.

Caner Erkin'i severim ama henüz tanışmadım. Caner ile ilgili görüşme yapmadım, hatta görüşmeye alınmadım. Olmayan bir soruya cevap vermemi istiyorsun. Şu anda Caner ile görüşmüyoruz. Eğer öyleyse, size söyleyeceğiz.

'İletimdeki beklenmeyen durumlar'

Şimdilik oyuncularımla olmaya devam edeceğim. Geçiş sırasında beklenmedik gelişmeler olabilir. İyi oynayan oyuncu popülerdir ve onu daha iyi oyunculara satabiliriz. Bir isim istiyorsan, Neymar'ı arıyorum. Cristiano Ronaldo tanınabilir bir çocuk, onu karıştırmayalım. İyi değil (gülüyor)

“Sistemi değiştireceğiz”

"Sistemi hızla değiştireceğiz. 3 numaradan başlayıp 4 numaraya geçiyorsunuz. Alışıyorsunuz. Karışıklık ama oturmak zenginlik. Dünya Kupası'nı izleyin, göreceksiniz." Beşiktaş öne geçerek galibiyete imza attı ve skor avantajı elde etti. Şu anda çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bu sırat köprüsünden geçeceğiz. Buradan başarılı olursak önümüzde parlak bir gelecek var. Zirveye ulaşmak kolay değil ve oraya vardığımızda size teşekkür edeceğiz.

Trabzonspor, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen milli arada Antalya'da hazırlıklarını sürdürürken, genç oyuncu Naci Ünüvar enerjisiyle boy gösteriyor. Genç yıldız, görev süremin başında Hollanda takımı Ajax'tan bir yıl kiralık olarak geçti ve Antalya'daki antrenman kampı öncesinde pek aksiyon almamıştı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Afçi, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, bayram sonrası ve ikinci yarıda forma şansı bulamayan genç oyunculara daha fazla süre vereceğini söyledi.

Avcı, şampiyonanın ikinci yarısının altyapısından 3 oyuncuya ve uzun vadede oluşturmayı planladığı dinamik kadroya yer verirken, Antalya A takımını ve altyapının genç oyuncularını takip ediyor. Genç yetenekleri ortaya çıkarmak için yedek oyuncu arayan, olasılıklara ve sakatlıklara daha çok para harcayan Avcı, performansları umut vadeden Naci Ünüvar'a odaklandı.