Büyük bir partiye hazırlanıyor

Büyük bir partiye hazırlanıyor

National News'e göre; Mauro Icardi, 9 Aralık'ta çocuklarını Wanda Naira'nın büyük doğum günü partisine katılmak üzere Arjantin'e götürdü. Bu sırada Yoshitomo Nara'nın arkadaşı ve sırdaşı makyöz Kennys Palacios için doğum günü partisi düzenlendi. Palacios partide lüks bir cip takdim etti ve Icardi de hazır bulundu.

'Timur Ronaldo'yu ikna edebilir'

D Smart'ın 'Haftanın Konuğu' programına konuk olan eski Galatasaray Başkanı Adnan Porat, Ronaldo hakkında tuhaf bir yorumda bulundu. Borat, özellikle Ronaldo'nun sosyal medyadaki haberine atıfta bulunarak, "Tabii ki Ronaldo'nun Galatasaray'a gelmesini isterim. Renk çok işe yarayacak. Ama ben olsam alırım demedim. "İstiyorum. Ronaldo'yu parayla alamazsınız. ikna etmelisin Bence Erden Timur'un transferi iyi. Ronaldo'yu ikna edebilir" dedi.

Okan Buruk'a tebrikler

Porat, teknik direktör Okan Buruk'u yeni kurduğu takımla ligi en az kayıpla geçtiği için överek, "Süreci iyi yönetti. Birbirini tanımayan oyunculardan oluşan bir takım. Ligde Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde bulunuyor. Bence bu bir başarı ve bence daha da iyi olacak. Şampiyonluk mücadelesinin Fenerbahçe ile Galatasaray arasında olması bekleniyor. En az hata yapan takımın şampiyon olacağını düşünüyorum.

Süper Lig  Dünya Kupası tatilinde Antalya kampına giren Trabzonspor  çalışmalarını sürdürdü. Abdullah Avcı'nın rehberliğinde yapılan antrenmanda ön bölge, kenar merkez baskısı ve tanımlanan çalışma sağlandı. Topa daha fazla sahip olan bir takım olmamız gerektiğini her fırsatta değerlendiren Abdullah, topa sahip olma oranını %65'e çıkarmayı hedefliyor. Başarılı teknisyenler aynı zamanda takımı savunmak için çok çalışırlar.

Victor Hugo geri döndü!

Bu arada Ocak ayını geçirme teklifleri de Fenerbahçe'de forma giyen, Premier Lig'de ve Avrupa'da başarılara imza atan yıldız oyunculara gidecek. Başta İtalyanlar olmak üzere birçok adayın aklına Osay-Samuel, Salai, Crespo, İsmail Yüksek, Ferdicardoğlu, Rossi ve Arda Gül gibi isimler geldi ancak bu isimler Avrupa medyasının gündeminden çıkmadı. Ancak bu kez 8 yıllık şampiyonluk hayallerine son vereceği kesin olan sarı-lacivertli ekip, büyük galibiyeti düşünerek tüm tekliflere kapıyı kapattı. Ara transferde oyuncu satılmadığı için yönetim ilk 11 önemli oyuncuyu takımda tutacak. Ayrıca Koç Jesus'un şampiyonluk savaşındaki dokunuşu da güçlenecek.