Bütün ekip ona güveniyor

Bütün ekip ona güveniyor

Diğer oyuncular hata yapmaktan korkmuyor ve hepsi Gezal'ın sorunu bir şekilde çözebileceğini umuyor. Kimse "bir şeyler yapmalıyım" demedi. Peki sorun nasıl çözülecek? Kim ne derse desin bu sorunu çözmesi gereken kişi Şenol Güneş'tir. Görevi, takım ruhunu Beşiktaş'a geri getirmek ve sahaya bir lider eklemek. Ekibi takip ettiğiniz için görevi bilinçli olarak kabul ettiniz. Bir takım yönetmek istiyorsanız ve "Bu oyuncu böyle, bu oyuncu böyle, onu yeterince tanımıyoruz, daha fazla katkı bekliyoruz, kimin  kalacağına karar vermedim, ben gidiyorum" diyorsanız. Oyuncularımdan keyif alarak elimden gelenin en iyisini yaptım."

Weghorst ve Aboubakar'ın gündeminde bir hafta olan Beşiktaş, Konyaspor'u nasıl yenecek? Nasıl olduğunu merak ediyorum. Beşiktaş üst sıralara çıkabilir mi? Yoksa bu sezon kayıp bir sezon mu olacak? Maç yeni başladı ve saniyeler 57'ye geldiğinde geçen haftanın en başarılı ismi Mert Günok Fevzi'yi tek başına yendi ve Beşiktaş  1-0  başladı.

Şu anda Konyaspor'un  becerisiyle maçı kazanamaması sadece Beşiktaş'ı değil Konyaspor'u da etkiliyor. Beşiktaş, üçlü savunma göstergesinden dörtlü savunma göstergesine geçti. Gedson ikilisinde Joseph, Gedson'ın oyundaki performansı oldukça etkili. Beşiktaş cephesinde Muleka ve Cenk ellerinden gelenin en iyisini yaparken, hücumda rol oynamaya çalışan Redmond'un yerine Nkudu geldi ve  Beşiktaş toparlanarak etkisini artırdı ve skoru eşitledi. Cenk'in ayak golü. Oyunun son bölümü, her iki takımın da ortak kale konumundan bir pasla oluşur ve oyun, her iki takımın da isimlerine ilerler.

Maçın böyle bitmesinden bahseden Yusuf, Beşiktaş'ta sahneye çıkıp "HAYAT ÖPÜCÜĞÜ" diyerek bu oyunu bırakmayacağım diyerek adeta geçici bir transfer dönemi oluşturuyor. Beşiktaş Abu Bakar'ı alacak mı göreceğiz ama Beşiktaş'ın sahada en büyük eksiği Ghezzal gibi oyunu organize edecek ve yönetecek yaratıcı bir ayak. Beşiktaş'ın ceza sahası içinde oynamak ve  Del Ali'nin yerine geçmek için ofansif bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı vardı, ne yazık ki Gezal sahaya döndüğünde transfer umutları suya düştü. Bir önceki yazımda da belirttiğim gibi şu anki kadrodaki Cenk ve Muleka forvetlerin işini halledecek ama sahaya oyunu almak yaratıcı ayaklar gerektiriyor.