Bugün kamuoyunda henüz yanıtlanmamış çağrılarımıza yanıt aramayı umut ediyoruz

Bugün kamuoyunda henüz yanıtlanmamış çağrılarımıza yanıt aramayı umut ediyoruz

Üzücü, en kötüsü bu. Evet, Beşiktaş olarak tüm maçların VAR kayıtlarını yayınlamak istiyoruz.  en küçük ayrıntısına kadar. Bu talebi desteklemeye devam ediyoruz. Yine Türk futboluna hizmet edenlerin kendi camiasının haysiyetine leke sürdüklerinin farkında olmaması üzücü. Beşiktaş JK olarak sezon başından itibaren VAR kayıtları açıklansın diyoruz. Sivasspor-Galatasaray maçı için VAR kaydı bugün yayınlandı ve çok fazla faul ortaya çıktı. Ancak ilginç bir şekilde Gaziantep ile oynadığımız maçın VAR kaydı da aynı anda yayınlandı. Bu durumu iki oyunla açıklamaya çalışmanın amacı nedir?

Beşiktaş JK olarak geçen sezondan beri hakemlerimizin her fırsatı değerlendirmesi gerektiğini vurguluyoruz. Sorunların sadece kurumlardan, kurullardan ve yöneticilerden kaynaklanmadığını vurguluyoruz. Eğer öyleyse, kurum, yönetim kurulu ve yönetimdeki değişikliklerin ödül üzerinde olumlu bir etkisi olacaktır. Hakemlerin de sorunun bir parçası olduğunu vurguluyoruz. Bugün bu gerçek herkes tarafından görülmekte ve dile getirilmektedir. Türk futboluna ve adaletine katkı sağlaması beklenen kulüp başkan ve yöneticilerinin ancak kendi çıkarları söz konusu olduğunda ortaya çıkıp seslerini yükseltmeleri önemlidir.

Öncelikle Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve diğer takımların bu sezondan bu yana oynadığı tüm maçların ilk bakışta net olan VAR kayıtlarını açıklamanızı önemle rica ederiz. TFF'nin bugüne kadar neden VAR kaydını yayınlayamadığını anlamakta güçlük çekiyoruz. Ne oldu ve neden bugün  sadece iki oyun açıklandı? TFF'nin bu konuya açıklık getirmesini bekliyoruz. Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'nun VAR kaydını açıklamasının ardından sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınladı. Something Wrong ile paylaşılan görselde şu ifade kullanılmış: Yayıncı beIN Sports hakem yorumcuları Lale Orta ve Deniz Çoban VAR kaydını anlatıyor. Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan maçın 49. dakikasında Kırmızı Beyazlıların kabul edilmeyen golüne ilişkin tüm VAR kayıtları yayınlandı. Haksız bir karar verildi. Bağışlamak. VAR hakemi Özgüç Türkalp, "Ofsayt vardı" dedi. Milletvekili! Böyle bir tahmine göre net değil; Ona olaysız bir şekilde "ofsayt" derken net, bariz, özensiz, ciddi ve ciddi olmaktan uzak buluyorum.