Bu talep önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'ye iletilecek

Bu talep önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'ye iletilecek

Sarı-Lacivertliler de Buyruk'un Göztepe'deki gelişmesinden memnun. Kazanan muhafızı belirlemek için dönem sonuna kadar kalmayı umalım.

Pereira resmen Flamengo'ya katıldı

Beklenen imza haberi Brezilya'dan geldi. En son Fenerbahçe'yi çalıştıran ve tartışmalı bir şekilde yollarını ayıran Vitor Pereira, ülkenin en büyük takımlarından biri olan Flamengo'yu resmen devraldı. Portekizli teknik adam, Rossoneri ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Brezilya'nın en zengin kulübü olan Flamengo,  son yıllarda yüksek transfer harcamalarıyla ün kazandı. Sonunda, kendi ülkesinde Corinthias'ı çalıştıran Pereira, Avrupa'ya dönmek için kulüpten ayrıldı.

Herkes Ömer Faruk'u istiyor!

Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe'de altyapı prensiyken Stuttgart'a bedelsiz transfer oldu ancak işler hiç de yolunda gitmedi. 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, burada beklentileri karşılayamadığı için deneyim kazanması için ikinci lig tarafı Magdenburg'a ödünç verildi. Burada hocasının beğenisini kazanamayan sadece Omar Farouk, 4 resmi maçta sadece 69 dakika forma giydi. Kiralık sözleşmesi feshedilen ve Stuttgart'a geri gönderilen genç  için Alman tarafı yeniden kiralık takım arayışlarına başladı.

Abubakar bir numaralı aday

Kamerunlu oyuncu Dünya Kupası'ndaki performansını değerlendiriyor. Al-Nassr'ın hocası Rudy Garcia ile arası kötü olan Aboubakar, Ocak ayında Türkiye'den ayrılmak istiyor ve Türkiye'ye dönmeye hazır. Tecrübeli forvet, Sarı Deniz Ordusu'nun bir numaralı talipliğini elinde tutuyor, çünkü Türkiye'yi iyi tanıyor ve orada her iki sezonda da başarılı oldu.

Aboubakar'la anlaşmak o kadar da zor olmayabilir. Al-Nassr'ı onu tek başına işe almaya ikna etmek kolay olmadı. İnandığı gibi Suudiler Ocak ayında dünya çapında bir forvetle sözleşme imzalayabilirse işler değişebilir. Fenerbahçe, Abubakar'ı satın alma opsiyonuyla kadrosuna katabilir.

Memphis Depay kolay değil

Barselona'nın görevden alınması Memphis Depay, Ocak ayında ayrılacak. Fenerbahçe, Hollandalı yıldız için İspanyol tarafını 5 milyon avroya teklif etti. Sadece Roma'nın müdahalesi işleri zorlaştırdı. Sarı Lacivertliler için umut ışığı, 28 yaşındaki oyuncunun yeni takımında "oynamayı garantilemeyi" ummasıdır.

Roma'nın cephe hattında Dybala, Abraham, Belotti, Shalawi, Zaniolo ve diğer yıldızlar yer alıyor. Öte yandan İtalyan ekibin teknik patronu Mourinho'nun Depay'i ikna etmek için özel olarak görüşeceği konuşuluyor.