Bu dönemde iki kulüp yoğun görüşmelere başladı

Bu dönemde iki kulüp yoğun görüşmelere başladı
Ur Kahn ve Fenerbahçe Komutanlığı İstanbul'dan İzmir'e taşınırken, Göztepeli İrfan Can Samandra'ya geçti. Sezona iddialı bir kadroyla giren ve Dünya Kupası tatili öncesi 14. hafta sonunda Süper Lig'i 27 puanla 2. sırada tamamlayan Galatasaray, umutla üretimlerini sürdürecek ve yönetim koltuğuna oturacak.

Ur Kahn ve Fenerbahçe Komutanlığı İstanbul'dan İzmir'e taşınırken, Göztepeli İrfan Can Samandra'ya geçti. Sezona iddialı bir kadroyla giren ve Dünya Kupası tatili öncesi 14. hafta sonunda Süper Lig'i 27 puanla 2. sırada tamamlayan Galatasaray, umutla üretimlerini sürdürecek ve yönetim koltuğuna oturacak. Şampiyonluk, yeni teknik direktör Ocambrook'un Icardi, Mertens, Torreira ve Mata gibi isimlerin de yer aldığı sarı-kırmızılı takımda ve görev süremin başında Erik'in deng Timur ve ekibiyle  bu sezonun parolası.

Transfer planları yapılıyor

Kalan haftalarda  rotasyonu güçlendirmek ve gördüğü alanları doldurmak isteyen Simbong, ara için transfer planları hazırladı. Gene Erden Timur liderliğindeki transfer döneminde sarı-kırmızılı ekip, hedef oyuncuyu elde etmek için her türlü çabayı gösterecek. Bu anlamda yönetim, Brook'un verdiği isimler ve yöneticilerin önerileri doğrultusunda onaylanan oyuncular için görüşmelere başlayacak.

2 Adlandırma Son Şans

Sarı-kırmızılı ekip, geçici transfer öncesi kupada İstanbulspor, Sivas, Ankaragücü, Fenerbahçe ve Casey Orungucu ile karşılaşacak. Icardi'nin yokluğunda Gomis ile karşılaşacak olan Seferovic son şansını değerlendirecektir.

MUSLERA geri döndü, RASHICA ekiple çalışıyor

Roma'dan güzel haber!

İtalya'dan müjdeli haberle gelen Galatasaray, gözlerini şampiyonluğa dikti. Roma, sol bek Matthias Wiener'den ayrılmasının ardından Cimbom'un listesinde. Bu dönemin başında yıldızların isimlerini renklere bağlayan Galatasaray, Toto Süper Lig şampiyonluğu için var gücüyle çalışmaya devam etti. Cimbom'da şimdiden yerini alan Roma'nın sol beki Matthias Wiener ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Ocak ayında Serie A devleri, oyuncuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Turda beklenmiyor

Takvim haberlerine göre futbolcu, 2021'de Brezilya tarafı Palmeiras'tan Roma'ya 13 milyon avroluk transferinin ardından 3 maçta mutluluğu buluyor ve teknik direktör Jose Mourinho tarafından tercih edilmiyor. Galatasaray,  25 yaşındaki transfer sürecinde Roma'dan ve gözden düşen futbolcunun menajerinden rakam istedi.

BURUK GERİ İSTİYOR

Patrick van Aanholt'un performansından memnun olmayan Ocambrook, hevesle bir sol bek hamlesi bekliyor. Katar'daki Dünya Kupası'nda 15 dakika forma giyen Uruguaylı bek, çıktığı 161 maçta 10 gol atıp 18 asist yaptı.